Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi marketing eszközök a munkád támogatására

Nincs nagy titok, mint bármely más kereskedelmi cég, a Farmasi is abból él, hogy termékeket ad el. Ha te segítesz a Farmasi termékek eladásban, akkor jövedelmet fizet neked.

Hogy tudsz segíteni a Farmasinak a termékek eladásában és így jövedelmet szerezni?

 1. Megmutatod a katalógust ismerősöknek és meg is rendeled nekik a termékket, amiket kérnek. Jövedelmed: árrés+jutalék+aktuális bónusz kiírás szerint
 2. Segítesz embereknek beregisztrálni a Farmasi.hu weboldalra, ahol ők már a saját nevükön tudnak rendelni. Jövedelmed: jutalék+aktuális bónusz kiírás szerint
 3. Találsz munkatársakat, akik szintén segítenek a Farmasi termékek forgalmazásában az első 2 pont szerint. Jövedelmed: jutalék+jogdíj+aktuális bónusz kiírás szerint

Milyen eszközökkel segít téged a Farmasi a munkádban?

Igazából ez ennek a cikknek a lényege. Azt szerettem volna neked megmutatni, hogy milyen sokféle eszközzel segít az értékesítési és üzletépítési munkát a Farmasi. Ezerszer könnyebb dolgod van ilyen támogatással dogozni.

1.) Havonta új, színvonalas, igényes, 170 oldalas Farmasi katalógus 160 Ft-ért.

Mi nők imádjuk lapozgatni az ilyesmit, sőt kifejezetten kapunk a lehetőségen. Nagyon ritka, hogy bárki visszautasítaná, hogy megnézegesse.

2.) Az újonnan regisztrált vevők számára hatalmas kedvezmények:

 • Ár érték arányban különösen kedvező áru induló csomagok, amivel motiválni tudod az érdeklődőket a regisztrációra:
Farmasi üdvözlő csomag
 • Start porgram új vásárlóknak: ha hónapról hónapra vásárolnak az új vevők, értékes ajándékokat kapnak. Ezzel az ajánlattal is segítve téged, hogy stabil vevőköröd alakuljon ki. A Start Program részleteit megtalálod ebben a másik bejegyzésemben.

3.) Regisztrált vásárlóid, munkatársaid folyamatosan email és SMS értesítéseket kapnak a Farmasitól az aktuális akciókról.

Vagyis a Farmasi aktívan dolgozik azon, hogy újra és újra eladjon az általad behozott vevőnek.

Ennek hatalmas marketing értéke van, hiszen ha egyszer valaki már a Te hálózatodba regisztrált, onnantól minden egyes újabb vásárlása után jutalékot kapsz.

Farmasi marketing emailek
Farmasi marketing sms

4.) Regisztrációs bónusz

Ha legalább 3 fő olyan új regisztrálót hozol egy hónapban a Farmasinak, aki legalább 25 pont értékben, kb 9.600 Ft-ért vásárol terméket , akkor az aktuális kiírás szerint elég magas bónuszt kaphatsz.

Ez a típusú bónusz az elmút 2 hónapban is volt a Farmasinál kicsit másabb összegekkel. Augusztusban 3 új, 25 pontos belépőt tudtam hozni, szeptemberben pedig 6 főt és 26.500 Ft-ot kerestem vele a jutalékon felül pluszban.

farmasi regisztrációs bónusz, farmasi toborzási bónusz

5.) Szintlépési bónusz

Minél nagyobb forgalmat generálsz a csapatoddal együtt egy hónapban, annál magasabb jutalékszintre vagy jogosult a Farmasinál. Most bizonyos havi jutalékszint elérésekor egyszeri pénz bónuszt kaphatsz az aktuális kiírás szerint. A Farmasi szintekről itt olvashatsz bővebben.

Az első díjazott bónusz szint most a 9%, ekkor 28.800 Ft egyszeri bónuszra vagy jogosult. Ez már kb. 270.000 Ft-nyi forgalom generálásával el tudod érni. Ez kezdőként is reális cél lehet.

Volt már persze arra is példa, hogy új munkatársak 2-3 hónap alatt magasabb szintet is elértek. Ez persze ritka, de nem lehetetlen.

6.) Gyors növekedési bónusz

Ha gyorsan a lovak közzé csapsz, és eléred a 22%-os szintet, akkor pedig egyszeri 640.000 Ft-os bónuszt zsebelhetsz be. Kezdőként nem könnyű ekkorát ugrani, persze nem lehetetlen. Én drukkolok neked és mindensegítséget megadok hozzá! 🙂

De ez az öszönző inkább a már aktív, valamilyen szintet elért munkatársaknak szól, mintsem az újaknak. De azt mindenképp vidd el magaddal belőle, hogy ilyen ajánlat később is lesz, aikor már teljesen reális cél lehet számodra.

farmasi gyors növekedési bónusz

+1.) Ne feledd, ha hozzám, Pap Ágnes-hez vagy valamely munkatársamhoz csatlakozol, akkor pluszba kapod még

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

 • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
 • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
 • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

 • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
 • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

 • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
 • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
 • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük