Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi marketing eszközök a munkád támogatására

Nincs nagy titok, mint bármely más kereskedelmi cég, a Farmasi is abból él, hogy termékeket ad el. Ha te segítesz a Farmasi termékek eladásban, akkor jövedelmet fizet neked.

Hogy tudsz segíteni a Farmasinak a termékek eladásában és így jövedelmet szerezni?

  1. Megmutatod a katalógust ismerősöknek és meg is rendeled nekik a termékket, amiket kérnek. Jövedelmed: árrés+jutalék+aktuális bónusz kiírás szerint
  2. Segítesz embereknek beregisztrálni a Farmasi.hu weboldalra, ahol ők már a saját nevükön tudnak rendelni. Jövedelmed: jutalék+aktuális bónusz kiírás szerint
  3. Találsz munkatársakat, akik szintén segítenek a Farmasi termékek forgalmazásában az első 2 pont szerint. Jövedelmed: jutalék+jogdíj+aktuális bónusz kiírás szerint

Milyen eszközökkel segít téged a Farmasi a munkádban?

Igazából ez ennek a cikknek a lényege. Azt szerettem volna neked megmutatni, hogy milyen sokféle eszközzel segít az értékesítési és üzletépítési munkát a Farmasi. Ezerszer könnyebb dolgod van ilyen támogatással dogozni.

1.) Havonta új, színvonalas, igényes, 170 oldalas Farmasi katalógus 160 Ft-ért.

Mi nők imádjuk lapozgatni az ilyesmit, sőt kifejezetten kapunk a lehetőségen. Nagyon ritka, hogy bárki visszautasítaná, hogy megnézegesse.

2.) Az újonnan regisztrált vevők számára hatalmas kedvezmények:

  • Ár érték arányban különösen kedvező áru induló csomagok, amivel motiválni tudod az érdeklődőket a regisztrációra:
Farmasi üdvözlő csomag
  • Start porgram új vásárlóknak: ha hónapról hónapra vásárolnak az új vevők, értékes ajándékokat kapnak. Ezzel az ajánlattal is segítve téged, hogy stabil vevőköröd alakuljon ki. A Start Program részleteit megtalálod ebben a másik bejegyzésemben.

3.) Regisztrált vásárlóid, munkatársaid folyamatosan email és SMS értesítéseket kapnak a Farmasitól az aktuális akciókról.

Vagyis a Farmasi aktívan dolgozik azon, hogy újra és újra eladjon az általad behozott vevőnek.

Ennek hatalmas marketing értéke van, hiszen ha egyszer valaki már a Te hálózatodba regisztrált, onnantól minden egyes újabb vásárlása után jutalékot kapsz.

Farmasi marketing emailek
Farmasi marketing sms

4.) Regisztrációs bónusz

Ha legalább 3 fő olyan új regisztrálót hozol egy hónapban a Farmasinak, aki legalább 25 pont értékben, kb 9.600 Ft-ért vásárol terméket , akkor az aktuális kiírás szerint elég magas bónuszt kaphatsz.

Ez a típusú bónusz az elmút 2 hónapban is volt a Farmasinál kicsit másabb összegekkel. Augusztusban 3 új, 25 pontos belépőt tudtam hozni, szeptemberben pedig 6 főt és 26.500 Ft-ot kerestem vele a jutalékon felül pluszban.

farmasi regisztrációs bónusz, farmasi toborzási bónusz

5.) Szintlépési bónusz

Minél nagyobb forgalmat generálsz a csapatoddal együtt egy hónapban, annál magasabb jutalékszintre vagy jogosult a Farmasinál. Most bizonyos havi jutalékszint elérésekor egyszeri pénz bónuszt kaphatsz az aktuális kiírás szerint. A Farmasi szintekről itt olvashatsz bővebben.

Az első díjazott bónusz szint most a 9%, ekkor 28.800 Ft egyszeri bónuszra vagy jogosult. Ez már kb. 270.000 Ft-nyi forgalom generálásával el tudod érni. Ez kezdőként is reális cél lehet.

Volt már persze arra is példa, hogy új munkatársak 2-3 hónap alatt magasabb szintet is elértek. Ez persze ritka, de nem lehetetlen.

6.) Gyors növekedési bónusz

Ha gyorsan a lovak közzé csapsz, és eléred a 22%-os szintet, akkor pedig egyszeri 640.000 Ft-os bónuszt zsebelhetsz be. Kezdőként nem könnyű ekkorát ugrani, persze nem lehetetlen. Én drukkolok neked és mindensegítséget megadok hozzá! 🙂

De ez az öszönző inkább a már aktív, valamilyen szintet elért munkatársaknak szól, mintsem az újaknak. De azt mindenképp vidd el magaddal belőle, hogy ilyen ajánlat később is lesz, aikor már teljesen reális cél lehet számodra.

farmasi gyors növekedési bónusz

+1.) Ne feledd, ha hozzám, Pap Ágnes-hez vagy valamely munkatársamhoz csatlakozol, akkor pluszba kapod még

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

  • 1. lépés: regisztráció

Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráció a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

Fontos! Lehetőleg ‘gmail.com‘-os email címmel regisztrálj, mert az egyéb email címekkel nem mindig működik megbízhatóan a rendszer.

  • 2. lépés: Farmasi fiók aktiválása

Kapni fogsz egy visszaigazoló email-t a Farmasitól. Ez tartalmazza a Farmasi azonosító számodat. Ezzel a számmal és a regisztráció során megadott jelszóval tudsz majd belépni a Farmasi.hu webáruházba.

Az email-ben lesz egy zöld gomb is erre kattintva tudod aktiválni a Farmasi fiókodat.

  • 3. lépés: regisztrációs csomagok és start csomagok

Az első vásárlás során kosaradba fog ugrani egy regisztrációs csomag és két ún. start csomag. A  960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

A Start csomagok népszerű Farmasi termékekből állnak, amiket így csomagban 70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Kattints ide, hogy többet tudj meg a Start csomagok tartalmáról.

Ezeket a csomagokat nem kötelező megvásárolni. Ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd őket a csomagodból.

  • 4. lépés: vásárlás

Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

Ha bármi gond lenne, nem kaptad meg például az aktiváló levelet, akkor mindenképp keress meg és segítek!

Baráti üdvözlettel,

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük