Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi tanácsadónő feladatai

Mit csinál egy Farmasi tanácsadónő?

Mint Farmasi tanácsadónő az a feladatod, hozzájárulj, hogy a Farmasi cég minél több terméket adjon el. A cég és a Farmasi termékek minél több elégedett, visszatérő vásárlóra tegyenek szert.

Két féle módon tudod végezni ezt a feladatodat, optimális esetben egyszerre csinálod mind a kettőt:

  • Valaki közvetlenül a Te ajánlásodra Farmasi termékeket vásárol, tehát direktbe vevőt szerzel a Farmasi-nak.
  • Keresel olyan leendő Farmasi tanácsadónőket, akik szintén tudnak vevőket és/vagy további munkatársakat hozni a Farmasinak, és így tovább.

Minden olyan értékesítés után, amiben közvetlenül vagy közvetve közreműködtél jutalék illet meg a Farmasi aktuális marketingterv, jutalékszabályzat szerint.

Hogyan tudsz vevőket szerezni a Farmasi termékeknek?

  1. Te magad elkezded kipróbálni a Farmasi kozmetikumokat és egyéb termékeket, ha tényleg elégedett vagy velük (tuti az leszel:)), akkor jó szívvel tovább fogod tudod őket ajánlani a környezetedben barátok, ismerősök, családtagok számára.
  2. Tudod osztogatni a havonta megújuló csodaszép, minőségi 150 oldalas Farmasi katalógust. Vagy továbbküldheted az online változat linkjét. Ez a katalógus igazi csodafegyver. Mutass nekem egy nőt, aki nem talál magának valamit, amit megkívánna egy sminket, parfümöt, kozmetikumokat tartalmazó katalógusból. 😉 Én mind vevőket, mind munkatársakat szereztem már azzal, hogy csak odaadtam embereknek a papír alapú katalógust, hogy lapozgassák kedvükre.
  3. Online felületeken, közösségi médiában (pl. Facebook, Instagram, Pinterest) szintén megoszthatod a pozitív tapasztalataidat, ami generálhat érdeklődést és akár vásárlást is.
  4. Akár termékbemutatókat is szervezhetsz, ha van hozzá kedved, de ez egyáltalan nem kötelező, viszont tapasztalataink szerint nagyon hatékony! 😉 A Gold Manager-ünk, Angyal Attiláné, Gyöngyi járja az országot és profi Farmasi termékbemutatókat tart és közben egyszerre jó pár vevőt és akár munkatársat is segít ezzel szerezni neked, ha kellő számú részvevőt össze tudsz hívni.

Hogyan tudsz leendő Farmasi tanácsadónőket találni?

Az a tapasztalat, hogy ha a környezeted látja, hogy mit csinálsz, mivel foglalkozol, lelkes vagy, csillog közben a szemed, pára biztosan fognak akadni, akik szintén kedvet kapnak a Farmasi tanácsadónő munkához.

Nekem két barátnőm szinte azonnal beszállt a buliba, többen pedig vásárlóim lettek. Mindezt úgy, hogy egyáltalán nem pusholtam, vagy agitáltam őket, hanem megtetszett nekik, amit csinálok.

Farmasi tanácsadónő és férfi? Nem ellentmondás! :)))

Az egész cikkben a tanácsadónő szót használtam, de ez ne zavarjon meg. A Farmasi tárt karokkal várja a férfiakat is. Jó pár sikeres férfi hálózatépítő dolgozik a Farmasinál. A Farmasiban dolgozó tulajdonosok, csúcs vezetők is férfiak. Az Avontól átigazolt marketing igazgató is férfi.

Szóval, hajrá, FIÚK!!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük