Farmasi katalógus 2020. augusztus

Farmasi katalógus 2020. augusztus

Farmasi, Farmasi katalógus
Farmasi katalógus 2020. augusztus Szuper, hogy érdekel a Farmasi katalógus augusztusi száma. :) A menüben jobb szélen át is tudsz váltani teljes képernyős módra, hogy még kényelmesebben át tudd lapozni az augusztusi Farmasi online katalógust. Ha az oldalon lejjebb görgetsz, akkor találsz egy részletes leírást, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Farmasi webáruházba és megrendelni a kiválasztott termékeket a katalógus árnál 23%-kal (!) olcsóbban. Ha a lapozható online katalógusban a neked tetsző termékre kattintasz, akkor az átirányít a Farmasi.hu webshopnak konkrétan arra az oldalára, ahol megrendelheted a terméket.  A törzsvásárlói regisztrációhoz a ‘Szponzor ID’ rovatba a 30051195-ös számot írd be! Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, hívj nyugodtan:Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@angelinafehernemu.hu Ha budapesti vagy és szeretnél egy papír alapú augusztusi Farmasi katalógust, akkor keress bátran.
Read More
Farmasi katalógus 2020. július

Farmasi katalógus 2020. július

Farmasi, Farmasi katalógus
Farmasi katalógus 2020. július Szuper, hogy érdekel a Farmasi katalógus júliusi száma. A menüben jobb szélen át is tudsz váltani teljes képernyős módra, hogy még kényelmesebben át tudd lapozni a júliusi Farmasi online katalógust. Ha az oldalon lejjebb görgetsz, akkor találsz egy részletes leírást, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Farmasi webáruházba és megrendelni a kiválasztott termékeket a katalógus árnál 23%-kal (!) olcsóbban. Ha a lapozható online katalógusban a neked tetsző termékre kattintasz, akkor az átirányít a Farmasi.hu webshopnak konkrétan arra az oldalára, ahol megrendelheted a terméket.  A törzsvásárlói regisztrációhoz a ‘Szponzor ID’ rovatba a 30051195-ös számot írd be! Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, hívj nyugodtan:Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@angelinafehernemu.hu Ha budapesti vagy és szeretnél egy papír alapú júliusi Farmasi katalógust, akkor keress bátran.
Read More
Farmasi fokhagymás sampon akció

Farmasi fokhagymás sampon akció

Farmasi, Farmasi akciók
Farmasi fokhagymás sampon akció: egyet fizet kettőt kap! Szerezz be 2 flakon fokhagymás sampont egy áráért. A 2 db 500 ml-es sampon ára törzsvásárlói áron csak 2.653 Ft. Csapj le erre a hihetetlen ajánlatra! Csak július 31-ig vagy a készlet erejéig! :) A vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrációval kapcsolatos részletes tudnivalókat ide kattintva találod. Vagy ha lejebb görgeted az oldalt ott is találsz egy összefoglalót. Szponzor ID kód a regisztrációhoz: 30051195 Ha még nem ismernéd ezt a fantasztikus Dr. C. Tuna vitalizing fokhagyma sampont, akkor nézd meg róla a videót vagy ide kattintva olvashatsz Farmasi fokhagyma sampon véleményeket és további infókat.
Read More
Új FARMASI logó: egyszerű mégis komplex

Új FARMASI logó: egyszerű mégis komplex

Farmasi
Új FARMASI logó: egyszerű mégis komplex Zseniálisra sikerült a FARMASI cég új logója. Ránézésre egyszerű, mégis komplex jelentést hordoz. Ismerd meg Te is! :) Új FARMASI logó és ami mögötte van F mint Farmasi A vállalatunk, amely végtelen lehetőséget, alkalmat és széles termékskálát kínál számunkra. 🌿LEVÉL🌿 A levél a természetet szimbolizálja. Igyekszünk tekintettel lenni a környezetre és az élővilágra. A gyártás során ügyelünk arra, hogy a lehető legkisebb legyen a környezetre gyakorolt negatív hatás. Nem tesztelünk termékeket állatokon. A Dr. C Tuna portfólió az aranyszabályok betartását követi, aminek egyik eleme az, hogy nem használunk védett és veszélyeztetett növényfajokat. 🐦MADÁR🐦 Csakúgy, mint a madár, amely kiterjesztett szárnyaival repül a magasban, úgy igyekszünk mi is egyre feljebb emelkedni, fejleszteni magunkat és elfogadni minden kihívást és lehetőséget. 💋AJKAK💋 A női ajkak a nők…
Read More
Farmasi akció: vásárolj termékeket 1 Ft-ért vagy más jelképes áron

Farmasi akció: vásárolj termékeket 1 Ft-ért vagy más jelképes áron

Farmasi, Farmasi akciók
Farmasi akció: vásárolj termékeket 1 Ft-ért vagy más jelképes áron Kedvelt Farmasi akció típus, amikor bizonyos értékhatár felett történő vásárláshoz olyan kedvezmény kapcsolódik, hogy jogot szerzel valamilyen további termék megvásárlásához a termék értékéhez képest jelképes áron. Aktuális Farmasi akció 2020. június 17 és 19. között Farmasi Naturelle kézkrém 1 Ft-ért Vásárolj minimum 8.000 Ft-ért és akkor mindössze 1 Ft-ért megvásárolhatod a választott illatú Farmasi Naturelle kézkrémet. Farmasi Dr. C. Tuna Pure Rose agyagos arcmaszk 1 Ft-ért Ha a vásárlásod értéke eléri a 16.000 Ft-ot is, akkor a kézkrém mellett egy rózsaolajos, agyagos tisztító arcmaszkot is megvásárolhatsz 1 Ft-ért. Az aktuális Farmasi akció kihasználásának menete Ha még nem regisztráltál a Farmasi webáruházban, akkor először regisztrálnod kell. A regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat ide kattintva találod. REGISZTRÁCIÓSzponzor ID regisztrációhoz: 30051195 Lépj be a Farmasi.hu…
Read More
Farmasi Barna cukros testradír, tusfürdő, testápoló és kézkrém

Farmasi Barna cukros testradír, tusfürdő, testápoló és kézkrém

Farmasi
Farmasi Barna cukros testradír, tusfürdő, testápoló és kézkrém szett vélemény Első használatra szerelembe estem a Farmasi barna cukros testradírjával és persze a szett többi tagjával is. De azért a testradír a legkülönlegesebb a csapatban. :) Ilyen érzés lehet, amikor tejben-vajban fürösztik az embert. :) A barna cukros testradír krémes állagú, és érzékien finom, édeskés, de nem túl intenzív illatú. Igazi wellness élménnyé varázsolja a zuhanyzást. Egyszerre krémez és távolítja el az elhal hámsejteket. Új életet lehet a száraz, fakó bőrömbe. Az mindig is zavart más testradírokban, hogy a dörzsölő hatást adó szemcséket nehéz lemosni magamról. Óriási élmény, hogy a testradírban található cukor szemek elolvadnak a testemen, miután bevégezték a feladatukat. És mivel annyira különleges élmény a használata, hogy nyújtsam az élményt, szívesen testápolózom is maga a barna cukros szett testápolójával.…
Read More
Júniusban olcsóbb Farmasi termékek

Júniusban olcsóbb Farmasi termékek

Farmasi, Farmasi akciók
Farmasi termékek júniusban kedvezményes áron A Farmasinál minden hónapban van pár termék, ami 500-1.500 Ft-tal olcsóbb, mint más havi Farmasi katalógusban szokott lenni. A törzsvásárlói árhoz regisztráció szükséges! A tudnivalókat IDE kattintva találod! REGISZTRÁCIÓSzponzor ID regisztrációhoz: 30051195 Lássuk a júniusi speciális árú Farmasi termékeket Farmasi Expressz vízálló szemceruza, törzsvásárlói ára: 1.107 FtFarmasi kontúr paletta, törzsvásárlói ára: 1.722 FtFarmasi VFX PRO CAMERA READY alapozó, törzsvásárlói ára: 2.461 FtFarmasi True Color rúzs, törzsvásárlói ára: 661 FtFarmasi micellás víz 225 ml, törzsvásárlói ára: 984 FtFarmasi Time Locker sminkrögzítő, törzsvásárlói ára: 1.230 FtFarmasi Áttetsző Fixáló Púder, törzsvásárlói ára 1.353 Ft
Read More
Farmasi katalógus 2020. június

Farmasi katalógus 2020. június

Farmasi, Farmasi katalógus
Farmasi katalógus 2020. június Szuper, hogy érdekel a Farmasi katalógus júniusi száma Az alsó menüben át is tudsz váltani teljes képernyős módra, hogy még kényelmesebben át tudd lapozni a júniusi Farmasi online katalógust. Ha az oldalon lejjebb görgetsz, akkor találsz egy részletes leírást, hogy hogyan tudsz regisztrálni a Farmasi webáruházba és megrendelni a kiválasztott termékeket a katalógus árnál 23%-kal (!) olcsóbban. Ha a lapozható online katalógusban a neked tetsző termékre kattintasz, akkor az átirányít a Farmasi.hu webshopnak konkrétan arra az oldalára, ahol megrendelheted a terméket.  A törzsvásárlói regisztrációhoz a ‘Szponzor ID’ rovatba a 30051195-ös számot írd be! Ha bárhol elakadsz, vagy kérdésed van, hívj nyugodtan:Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@angelinafehernemu.hu Ha budapesti vagy és szeretnél egy papír alapú júniusi Farmasi katalógust, akkor keress bátran.
Read More
Farmasi: ingyenes szállítás akció

Farmasi: ingyenes szállítás akció

Farmasi, Farmasi akciók
Farmasi: ingyenes szállítás akció Vásárolj legalább 12.800 Ft értékben 2020. május 22-24. között és a Farmasi most ingyenesen szállítja ki számodra a rendelésedet. Farmasi termékek megvásárlása A Farmasi termékek a Farmasi.hu webáruházból vásárolhatóak meg egy gyors regisztrációt követően. REGISZTRÁCIÓ Minden regisztrált felhasználó a katalógus árhoz képest 23% kedvezménnyel vásárolhat. Miután beléptél a Farmasi webáruházba, már a 23%-kal csökkentett árakat látod. A Farmasi regisztráció és vásárlás részletes leírását ide kattintva találod vagy lejebb görgetve az oldal alján is elolvashatsz egy összefoglalót.
Read More
Farmasi Dr. C. Tuna levendulás permet, levendula spray

Farmasi Dr. C. Tuna levendulás permet, levendula spray

Farmasi, Farmasi termékek, Farmasi termékek bemutatása
Farmasi Dr. C. Tuna levendulás permet, levendula spray Igazi különlegesség ez a Farmasi levendulás spray. Kiváló álmatlanság ellen: 1-2 fúvás párnára gyereknek és 3-4 fúvás felnőtteknek, és mindenki jól tud aludni éjjel‼️Horkolás ellen is bizonyított.Távol tartja a szúnyogot, hamarosan itt a szezon. :) Farmasi levendula spray ára Katalógus ár: 2.559 FtTörzsvásárlói ár: 1.968 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálodSzponzor ID törzsvásárlói regisztrációhoz: 30051195 *A megadott árak 2020. május 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Farmasi Dr. C. Tuna levendula permet ára aktuális árát ide kattintva találod.
Read More