Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi regisztrációs csomag

Mi az a Farasi regisztrációs csomag?

A Farmasi regisztrációs csomag a Farmasi üzletpolitikájának egy kulcs eleme. Minden regisztrált felhasználó az első vásárlása alkalmával köteles vásárolni egy mindössze 960 Ft-ba kerülő Farmasi regisztrációs csomagot. A további vásárlásoknál már nincs ilyen kötelezettség.

A Farmasi regisztrációs csomag tartalma

A regisztrációs csomag tartalmaz egy fogkrémet (Dr. C. Tuna Fogkrém teafa olajjal és mentával, katalógus ára 2019. áprilisában 1.599 Ft), 2 db aktuális Farmasi katalógust és 16 db termékmintát (változó összetételben) és a Farmasi partneri szerződést 2 példányban.

Mennyibe kerül a Farmasi regisztrációs csomag?

A regisztrációs csomag ára jelképes 960 Ft. Igazából már maga a fogkrém többe kerül, ha külön meg akarnád venni. Annyira jelképes összegről beszélünk, hogy ez senkinek nem fog gondot okozni kifizetni. Ha meg mégis igen, akkor az a személy nem potenciális vevője, munkatársa a Farmasinak.

Farmasi regisztrációs csomag

Mire a célja a Farasi regisztrációs csomagnak?

A regisztrációs csomagot egy nagyon ügyes marketing fogásnak tartom. Gondolj bele, bárki, aki online vásárol Farmasi terméket, ahhoz érkezni fog egy regisztrációs csomag.

A fogkrémet mindenképpen el fogja valaki használni, ha nem Te, akkor az, akinek elajándékozod. Máris lesz Farmasi valakinek terméktapasztalata.

A termékmintákból is valószínűleg ki fogsz próbálni pár darabot, ha nem is mindet.

Mit kezdhetnél 2 db katalógussal? Egyet lapozgatsz, megtartasz magadnak, a másikat jó eséllyel oda fogod adni valakinek: családtagnak, barátnőnek, ismerősnek vagy beviszed a munkahelyedre.

Ha mindezt nem is tudatosan csinálod, nem akarsz (még) hálózatot építeni, a Farmasi regisztrációs csomagnak köszönhetően, máris a Farmasi cég reklámozója leszel úgy, hogy ez feltehetőleg nem kerül a Farmasinak plusz pénzébe.

Az üzletasszonyi vénám azt mondja, hogy kb. nullszaldós lehet ez a regisztrációs csomag a Farmasinak. Tehát a bekerülési költsége annyi, amennyit a regisztráló kifizet, de még az is lehet, hogy van rajta egy minimális kis haszon.

A kiküldött szerződés pedig tálcán kínálja a lehetőséget minden egyes vásárlónak, hogy csapjon fel Farmasi tanácsadónőnek, kezdjen el pénzt is keresni a Farmasival. Kivesz azt a bizonytalanságot az egyenletből, hogy akarom is meg nem is, meg nem is tudom hogy kellene belevágni. Zseniális!

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. 

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. 

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráci a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195
Az adószámodat és a bankszámkaszámodat csak akkor kell megadni, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan! 

Baráti üdvözlettel, 

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük