Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

CSAK NÁLUNK (!): SEO barát közös Farmasi témájú weboldal

Mi az a közös FARMASI témájú weboldal?

A közös weboldalt úgy képzeld el, mint régen a falusi lagzikat.

Az egyik rokon malacot hozott, a másik sütit sütött, a harmadik kölcsönadta az autóját, az asszonyok egy héten keresztül jártak esténként tyúkot pucolni, meg káposztát tölteni, mások meg termet díszítettek. A távolabbi rokonság a terítésben, felszolgálásban segített.

Mindenki hozzátette, amit tudott és a végén egy hatalmas nagy buli keveredett belőle.

Feltett szándékom, hogy a Farmasi-Belepes.hu legyen a leglátogatottabb, legnépszerűbb Farmasi témájú weboldal a neten!

9 éve foglalkozom online marketinggel, online kereskedelemmel.Pontosan tudom, hogy milyen lépéseket kell tenni és milyen feladatokat kell elvégezni, hogy egy weboldal népszerű, sok érdeklődőt vonzó, látogatott legyen, a Google jó helyen hozza keresőben.

A jó helyezés egyik legfőbb titka, hogy folyamatosan épüljön, fejlődjön a weboldal sok érdekes, értékes, tartalmas cikk jelenjen meg rajta. Ilyen elven működnek az olyan online magazinok is, mint az Index vagy a Cafe Blog.

Sok elégedett weboldal látogató=Sok munkatárs

Te hogy profitálhatsz a közös weboldalból?

Ha Te érdekes hasznos cikkel, videóval hozzájárulsz a közös weboldalhoz, és mások is így tesznek a csapatból, akkor így együtt létre tudunk hozni egy nagyon népszerű, látogatott weboldalt, ami mágnesként magához fogja vonzani mindenkit, aki a Farmasi termékek és a Farmasi munkalehetőség iránt érdeklődőket.

Hogy segít a közös weboldal építeni a Farmasi üzletedet?

Te azt nyered ezzel az egésszel, hogy minden egyes cikkben, tartalmi oldalban, amit te írsz meg, készítesz el, a Te Farmasi-s regisztrációs linked lesz. Ha a Te cikked nyomán regisztrál valaki, akkor ő a Te munkatársad lesz, a Te hálózatod és a Te jövedelmeid növekednek.

Vagy ha egyúttal a szintén a csak nálunk elérhető automata tájékoztató rendszert használod, akkor a Te feliratkozó oldaladnak a linkje lesz benne.

Ha nem csak Te, hanem a munkatársaid, meg az ő munkatársaik is publikálnak a weboldalon, akkor az dupla haszon, mert ahogy a Farmasi munka bemutatásánál is írtam, ez mind-mind a Te hálózatodat is építi és a növeli a bevételeidet.

Fontos! A közös weboldalra csak az én alsó vonalamon regisztrált munkatársak publikálhatnak, akik vállalják a havi minimum 25 pontos Farmasi vásárlást.

Hogyan tovább?

Ha bármilyen kérdésed van, iratkozz fel a részletes tájékoztató hírlevél sorozatunkra ITT, ami még alaposabban körbejárja az Farmasi munka lényegét és az AUTOMATA TÁJÉKOZTATÓ rendszer működését.

Vagy nyugodtan írj email-t, hívj fel telefonon: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@mlmiskola.hu

Ha nincs kérdésed, akkor irány a Farmasi regisztráció. A regisztrációdat követő 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben és telefonon is. A regisztráció ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ