Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi Start Program: ajándék eső az új vásárlóknak

Farmasi Start Program, Welcome program 2021. szeptember 1-től

A Farmasi egy fantasztikus ösztönző programot talált ki az új belépők, regisztrálók, vásárlók számára, ami 4 lépésből áll. Az ösztönző célja, hogy négy egymást követő hónapban is történjen vásárlás. Az új érdeklődő megismerje és megszeresse a Farmasi termékeket. 🙂

Farmasi start program lépései

1. lépés

Ha a regisztrációd, újra aktiválásod hónapjában legalább 30 pont értékben* vásárolsz a Farmasi.hu webshopban, akkor automatikusan megkapod az 1. havi ajándékodat: Egy Farmasi folyékony matt rúzsból (Red Love árnyalat) és egy Zen szempillaspirálból álló szettet 2.600 Ft értékben.

*A 30 pont több vásárlásból is összejöhet, minden termék pontértéke ott van a termék adatlapján, 30 pont az kb. 10.500 Ft-nyi vásárlás a 23% kedvezményes áron számolva.

Farmasi üdvözlő program

2. lépés

Ha a regisztrációdat követő hónapban is vásárolsz min. 30 pont értékben (kb. 10.500 Ft értékben), akkor ebben a hónapban egy 4.000 Ft értékű Omnia parfüm az ajándékod.

A 2. lépés ajándékát csak akkor kaphatod meg, ha az 1. lépést is teljesítetted.

3. lépés

Ha a regisztrációdat követő 2. hónapban is vásárolsz min. 30 pont értékben (kb. 10.500 Ft értékben), akkor ebben a hónapban egy Farmasi teafás arckrémből és egy Mr. Wipes többcélú tisztítószerből álló szett az ajándékod 3.320 Ft értékben.

A 3. lépés ajándékát csak akkor kaphatod meg, ha az előző lépéseket is teljesítetted. Ha teljesítetted a feltételeket, az ajándékot automatikusan megkapod.

4. lépés

Ha a regisztrációdat követő 3. hónapban is vásárolsz min. 30 pont értékben (kb. 10.500 Ft értékben), akkor ebben a hónapban egy Farmasi Fokhagymás samponból és egy Dr. C. Tuna paprikás masszázszseléből álló szett az ajándékod 2.800 Ft értékben.

A 4. lépés ajándékát csak akkor kaphatod meg, ha az előző lépéseket is teljesítetted.

Miért jó a Farmasi Start Program

Ha még csak most fontolgatod a regisztrációt, akkor mindenképp vágj bele a programba és zsebeld be a 15.600 Ft értékű ajándékesőt.

Ha pedig Farmasi munkatárs vagy, vedd észre, hogy milyen újabb ütős marketing eszközt kaptál a kezedhez, ami megkönnyíti a Farmasi munkádat. Ez az eszköz segít az újabb vásárlók és munkatársak megtalálásában, támogatja, hogy az új érdeklődők újra, meg újra vásároljanak, vagyis törzsvásárlókká váljanak. A program az újra aktivált regisztrálókra is vonatkozik.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

  • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
  • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
  • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
  • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

  • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
  • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
  • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük