Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi Start Program: ajándék eső az új vásárlóknak

Farmasi Start Program 2020. április 30-ig

A Farmasi egy fantasztikus ösztönző programot talált ki az új belépők, regisztrálók, vásárlók számára, ami 3*30 napos ciklusból, azaz 3 lépésből áll. Az ösztönző célja, hogy három egymást követő dőszakban is történjen vásárlás. Az új érdeklődő megismerje és megszeresse a Farmasi termékeket. 🙂

Farmasi start program lépései

1. lépés

Ha az új regisztrációdat követő 30 napon belül legalább 30 pont értékben* vásárolsz a Farmasi.hu webshopban, akkor a következő 30 napos ciklusban leadott bármilyen értékű első vásárlásodhoz ajándékba kapsz egy Dr. C. Tuna aloe verás arckrémből és Dr. C. Tuna Rózsavizes tisztítózseléből álló szettet 3.200 Ft értékben.

*A 30 pont több vásárlásból is összejöhet, minden termék pontértéke ott van a termék adatlapján, 30 pont az kb. 11.600 Ft-nyi vásárlás a 23% kedvezményes áron számolva.

2. lépés

Ha második 30 nap alatt összesen 35 pont értékben (kb. 13.500 Ft értékben) vásárolsz, akkor egy Farmasi Zen szempillaspirálból és Farmasi ajaknövelő szájfényből álló szettet kapsz ajándékba 2800 Ft értékben. Az ajándékod a harmadik 30 napban leadott, bármilyen értékű első rendelésedhez csomagol hozzá neked a Farmasi.

Farmasi start program 2. lépés

3. lépés

Ha pedig a regisztrációdtól számított harmadik 30 nap alatt 40 pont értékben (kb. 15.400 Ft értékben) vásárolsz a Farmasi webáruházban, akkor egy Motto Parfümből és egy Motto testápoló tejből álló szettet kapsz ajándékba 5.700 Ft értékben.

Farmasi start program 3. lépés

Miért jó a Farmasi Start Program

Ha még csak most fontolgatod a regisztrációt, akkor mindenképp vágj bele a programba és zsebeld be a 12.000 Ft értékű ajándékesőt. A különleges ajánlat csak 2020. március 31-ig érvényes.

Ha pedig Farmasi munkatárs vagy, vedd észre, hogy milyen újabb ütős marketing eszközt kaptál a kezedhez, ami megkönnyíti a Farmasi munkádat. Ez az eszköz segít az újabb vásárlók és munkatársak megtalálásában, támogatja, hogy az új érdeklődők újra, meg újra vásároljank, vagyis törzsvásárlókká váljanak.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. 

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. 

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráci a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195
Az adószámodat és a bankszámkaszámodat csak akkor kell megadni, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan! 

Baráti üdvözlettel, 

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük