Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

CSAK NÁLUNK (!): Automata tájékoztató rendszer

A legnagyobb nehézség a hálózatépítésben

A hálózatépítés során, így a Farmasi munkában is az a legnagyobb kihívás, hogy hogyan szerezzünk új munkatársakat, akit érdekel az üzleti lehetőség.

Illetve, hogy tudunk-e olyan hatékony ESZKÖZT adni az új munkatársunk kezébe, amivel ő is sikeres lehet, praktikusan, amivel ő is könnyen tud új érdeklődőket, munkatársakat szerezni.

Amikor egy kezdő hálózatépítőnek, azt mondják, hogy csak annyi a dolgod, hogy minden hónapban hozz 4 új embert, akkor nem csoda, hogy néz ránk kerek szemekkel, hogy ő ezt érti, hogy 4 ember kell, de mégis hogy a csudába tudja ő ezt kivitelezni?

Ez kb. olyan kivitelezhetetlen kérés, mintha nekem azt mondanák, hogy ahhoz, hogy sikeres burkoló legyek, csak fel kell ragasztgatni a csempéket a falra. Szóval hajrá, estére legyek kész ezzel a fürdőszobával, holnap meg neki is állhatok a konyhának. :)))

Mi a megoldás erre a ‘Szerezzünk sok munkatársat” problémára?

Kell egy hatékony ESZKÖZ, egy MÓDSZERTAN, aminek a segítségével mi is és a mi munkatársaink is képesek lesznek egyszerűen új vevőket és, munkatársakat találni a Farmasinak.

A Pluszkereset Partner program pontosan egy ilyen AUTOMATA ESZKÖZ!

Hogyan működik a Pluszkereset AUTOMATA TÁJÉKOZTATÓ RENDSZER

  • A Te dolgod az, hogy hirdetésekkel, megosztásokkal különböző, okosan kialakított feliratkozó oldalakra tereld az érdeklődőket. (Azt megtanítjuk neked, hogy hogyan kell a látogatókat a feliratkozó oldalra vinni, ne aggódj!)
  • Az érdeklődők egy része feliratkozik ezeken a bizonyos ún. elkapó vagy landing oldalakon.
  • A feliratkozás után indul az automata tájékoztatás emaileken keresztül, amiknek hatására a feliratkozók egy része regisztrált munkatárs lesz.
  • Te akkor kerülsz először személyes kapcsolatba az új munkatársaddal, amikor ő már ténylegesen eldöntötte, hogy akar a Farmasival dolgozni és már konkrétan csatlakozott, beregisztrált hozzád.

A rendszer zseniális! Nézd meg itt az egyik landing oldalunkat, iratkozz fel és így tesztelheted gyakorlatban is, hogy hogyan működik az automata.

Neked csak igényelned kell a hozzáférésedet a személyes landing oldalaidhoz és használnod kell! A rendszer használati díja havi jelképes 2.000 Ft.

Farmasi munka automata tájékoztató rendserrel

Fontos! Hogy az AUTOMATA TÁJÉKOZTATÓ RENDSZER-t a szponzorom, Győrfiné Szabó Orsolya hozta létre és biztosítja a folyamatos működését Pluszkereset Partner Program néven. Nem a Farmasi központi rendszere.

Fontos! Csak akkor használhatod az AUTOMATA TÁJÉKOZTATÓ RENDSZERT, ha a mi vonalunkhoz csatlakozol!

Hogyan tovább?

Ha bármilyen kérdésed van, iratkozz fel a részletes tájékoztató hírlevél sorozatunkra ITT, ami még alaposabban körbejárja az Farmasi munka lényegét és az AUTOMATA TÁJÉKOZTATÓ rendszer működését.

Vagy nyugodtan írj email-t, hívj fel telefonon: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@mlmiskola.hu

Ha nincs kérdésed, akkor irány a Farmasi regisztráció. A regisztrációdat követő 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben és telefonon is. A regisztráció ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ