Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi marketing terv, a Te üzleti lehetőséged

Farmasi marketing terv

Farmasi marketing terv, Farmasi cég és a Farmasi üzleti lehetőség

A Farmasi marketing terv a Farmasi cég által kínált üzleti lehetőséget mutatja be. A Farmasi egy török kozmetikai, háztartási és wellness termékeket gyártó nemzetközi vállalat, amely a világ egyik leggyorsabban növekvő  közvetlen értékesítési vállalata, több mint 3 millió regisztrált taggal.

Célunk, hogy megkönnyítsük a kiváló minőségű termékekhez való  hozzáférést kiélvezve ennek minden előnyét. Gyárunk Omerliben,  Isztambulban  (Törökország)  található  gyönyörű  zöld  erdőkkel  és  csodálatos természeti tájjal övezett területen. 

Ez  a  létesítmény  7  különböző  csúcstechnológiával  integrált  gyárból  áll,  és  több  mint  2000  termék  gyártásának  ad  otthont,  ezzel Európa egyik legnagyobb integrált gyára.

Farmasi gyár isztambul


A Farmasi termékeit eddig 125 országban értékesítettük hagyományos kiskereskedelmi formában. 2010 óta azonban a közvetlen értékesítésre helyezzük a hangsúlyt, aminke köszönhetően a Farmasi rendkívül sikeres és gyorsabban növekszik, mint eddig bármikor.

Valósítsd meg az álmaidat a Farmasi marketing terv segítésgével

Boldogok vagyunk,  hogy fontolgatod, hogy csatlakozol családunkhoz. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk  megérteni mindent a cégünkről.

Ez egy hatalmas lehetőség, mely  mindenki számára adott. Itt az ideje, hogy még merészebb álmaid  legyenek! Melyek  azok  a  dolgok,  amiket mindig  is  szerettél  volna?  Utazni?  Pénzt  keresni?  Részmunkaidőben  dolgozni?  Több  időt  tölteni  a családoddal és szeretteiddel? Venni egy saját házat? Embereken  segíteni?  Új  barátokat  szerezni? 

Légy  részese  egy  nagyobb  küldetésnek!  Ne  legyél  csak  álmodozó,  az  álmok  mind  valóra  válhatnak!  Ezek  az  álmok  motiválnak  és  segítenek  abban,  hogy  sikeres legyél az új életedben a Farmasival.  Mi  mindig  készen  állunk  arra,  hogy  segítsünk  neked  ebben  az  utazásban. 

Miről lesz szó a Farmasi marketing tervben?

A Farmasi marketing terv elmagyarázza azokat a különféle előnyöket, amelyekkel a Farmasi-val való új utazásod során tapasztalni fogsz:

1.) Legyél Boldog és Gyönyörű!

Csodálatos lehetőségeinkkel és az innovatív termékekkel gyönyörű és boldog leszel!

A Farmasi már 69 éves innovációs és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Az összes termékünk az integrált gyárunkban készül. Javasoljuk, hogy próbáld ki őket és érezd a különbséget. Imádni fogod a termékeket!

Farmasi integrált gyár

2.) Keress pénzt!

Rendkívül jövedelmező tervünkkel pedig pénzügyileg sikeres, szabad és rugalmas, mivel saját magad ura leszel. Most egy jövedelmező tevékenységnek lehetsz a részese.

3.) Legyél példakép!

Azok az emberek, akik látják a  sikereidet és tudják, milyen magas jövedelmed van, csatlakoznak majd hozzád.

 • Hálózatotoknak sikerei és eredményei még több ebert fognak vonzani.
 • Korlátlan jövedelmi lehetőség!
 • A  potenciális jövedelemnek nincs felső határa!

4.) Legyél társaságkedvelő és rugalmas!

Üdvözlünk a szemináriumok, tréningek é s társadalmi események világában!

 • Nincs jobb érzés, mint pozitívan befolyásolni mások életét és megírni saját sikertörténetedet. Keményen dolgozol azon, hogy megváltoztasd az életüket és boldoggá tedd őket.
 • Növekedni tudsz a csapatodon belül és átadhatod a többieknek a tapasztalatodat.
 • Tanulj és legyél még jobb, hatalmas lehetőség van a kezedben, hogy utazz és felfedezd a világot.
 • Megtanítjuk, hogyan érheted el az összes célodat.
 • Légy büszke saját sikereidre, és használj ki minden lehetőséget a sikerhez vezető úton.

Farmasi munka a mindennapokban

1.) Használd!

Innovatív  termékeket  fogsz  használni.  Különböző  termékcsoportok  közül  választhatod ki a kedvenceidet. 

2.) Ajánld! 

A FARMASİ termékek előnyeit bármikor, bárhol és bárki számára bemutathatod.  Hívd meg őket, hogy csatlakozzanak a lehetőségek világába.

Bármikor: Nincs meghatározott idő a FARMASİ  előnyeinek bemutatására. Minden pillanat egy új  lehetőség a számodra, hogy növeld a bevételeidet.  Ahogy az élet tovább folytatódik, az új lehetőségek is  folytatódnak. 

Bárhol: Nincs konkrét hely a FARMASİ előnyeinek  a bemutatására: a parkban, a boltban, az étteremben,  a kávéházban, a moziban, meccs közben, az  iskolában, a buszon, a metrón… A potenciális vevők  mindenhol várnak rád, hogy szépülhessenek és  kereseti lehetőséget kapjanak tőled. 

Bárkinek: A FARMASİ előnyeit korosztálytól  függetlenül bárkinek elmondhatod. A FARMASİ több  mint 2000 terméke folyamatosan bővül.

3.) Értékesíts!

Oszd meg és magyarázd el, mikor és hogyan érhetőek el a FARMASİ termékek.  Szemtől  szembe,  telefonon,  közösségi  oldalakon,  parkban,  a  kertben,  a  bevásárlóközpontokban,  az  étteremben,  a színházban, a buszon, egy mérkőzés során, az iskolában, ez mind lehetőség  arra, hogy kommunikálj más emberekkel. 

4.) Légy Befolyásoló, légy Influencer!

Törődj a vásárlóiddal. Kérdezd meg őket, milyen a visszajelzésük a termékekről  és a szolgáltatásról. Kövessétek együtt az új termékeket. Segíts nekik megoldást  találni az egyéni problémáikra.

A Farmasi marketing terv az alábbi eszközöket kínálka a sikeres munkádhoz

1.) Regisztrációs csomagok

Farmasi-ba  való  regisztráció  során  regisztrációs csomagot rendelsz,  amely  2  katalógust  és  16  legnépszerűbb  termékmintát  tartalmaz  teszteléshez  és  bemutatókhoz.

Farmasi marketing terv eszközei 1: Farmasi regisztrációs csomag

2.) Üdvözlő csomagok

Újonnan  regisztráltakra  érvényes  a  regisztráció  napjától  számított  30  napon  belül  lehetőségük  van  két  különböző  csomag  megvásárlására  START 01  és  vagy START 02. Mindegyik csomag különböző termékkategóriákból származó  termékeket tartalmaz nagyon vonzó áron. 

Ez egy nagyon jó eszköz az értékesítéseid növelésére, és lehetőséget ad arra,  hogy teszteld és bemutasd a termékeket a vásárlók és a jövőbeli üzleti partnerek  számára.

Farmasi marketing terv eszközei 2: 
 Farmasi start csomag, üdvözlő csomag

3.) Üdvözlő program (Start program)

Új  Törzsvásárlóként  részt  vehetsz  a  Farmasi Start Programunkban,  ahol  3 egyszerű lépésben ajándékokhoz juthatsz. Csatlakozz, hogy legnépszerűbb  termékeinkhez  hozzájuss,  megismerd  a  termékeinket,  amelyeket  egyszerűen  imádni fogsz.

Farmasi marketing terv eszközei 2: 
 Farmasi Start program

4.) Influencer Klub

Ez  egy  olyan  klub,  amelyben  mi  nagyon  sok  ajándékot  és  támogatást  nyújtunk  ahhoz,  hogy  támogassuk  a csoportod  növekedését  és  segítsünk  Farmasi  üzleted  fejlesztésében.

 • Ingyenes szállítás havonta 10 alkalommal, ameddig az Infuencer Klub tagja vagy
 • Minden hónapban egy csomag bemutató és új termékekkel
 • Egy alkalommal ingyenes címszerzési csomag biztosítása
 • Rendezvény/címszerzés támogatás havi 40 Euro értékben
 • Ingyenes mintacsomag havonta
 • Évente egyszer igényeknek megfelelően tréning biztosítása
 • Negyedévente Hírlevél a webáruház felületén az új 22%-os vezetőkkel és Sikertörténetükkel, ahol bemutatjuk  sikereiket,  eredményeiket,  fejlődésüket, ezzel  is  példát  mutatva  a többieknek
 • Vacsora a TOP Menedzsment vezetőivel
 • Hamarosan külön VIP Ügyfélszolgálatot biztosítunk az Influencer Klub tagoknak
 • A webáruházban megosztjuk a Közösségi Média elérhetőségeiket

Keress minket, amennyiben további információra és a feltételekre vagy kíváncsi a Klubhoz  való csatlakozással kapcsolatban

Farmasi marketing terv eszközei 2: 
 farmasi influencer klub

Farmasi marketing terv: Pénzkereseti lehetőségek

1.) Azonnali árengedmény

Amikor  Farmasi  Törzsvásárlóvá válsz, kevesebbet  fizetsz a termékekért.  A termék vásárlási és az eladási ára közötti különbség a te azonnali hasznod.  Minden megrendelt termékre megkapod az árengedményt. 

Például: egy Dr. C.Tuna terméket megveszel 1000 Ft-ért és 1300-ért adod el  (katalógus ár). Ez azt jelenti, hogy a te árrésed 30%, amit kerestél.

2.) Jutalék a személyes eladás után

Például,  ha  Te  22%-os  szinten  vagy  és  a  személyes  eladásod  50  pont,  akkor  a személyes eladásod után 22%-ot fogsz kapni, azaz 50 X 320 X22% = 3.520 Ft 

3.) Csoport Bónusz

Minden egyes szponzornak lehetősége van maga alá regisztrálni új tagokat, ezáltal hálózatot építeni. A Szponzor saját rendelése és azoké, akik közvetlenül vagy közvetett módon hozzá tartoznak alkotják a csoport forgalmat.

A  csoport forgalma után járó jutalék 0%-tól 22%-ig terjed. A  bónusz szintkülönbségek alapján számítódik, nem konkrét pont különbség alapján.

Példa: Te 22%-os szinten vagy és alattad Emila pedig 15%-os szinten csoport forgalom alapján. Emila után járó csoport bónuszt úgy fogad megkapni, hogy a Te 22%-od és az ő 15%-a közötti %-os különbséget, azaz 7%-ot fogsz kapni az ő csoport forgalma után.

Farmasi marketing terv 4: Csoport bónusz

4.) Vezetői Bónusz

7500 csoport szintet érsz el, akkor a Farmasi marketing terv szerint a  22% -os bónusz szintre leszel jogosult. Innen már nincs további százalékos szint, hanem vezetői címekre léphetsz tovább.

Az első cím, amelynél a Vezetői Bónuszra leszel jogosult, az Ezüst Menedzseri szint.

Ha az 1. Generációs közvetlen vezetőid, elérik a 22% -os Bónusz Szintet a  7500 csoport szintnél, akkor a  Csoport Bónusz, amelyet általában utánuk kapsz, megszűnik, mivel a te Bónusz szinted és az ő Bónusz Szintjük közötti különbség 0 (22%). – 22% = 0).

Ebben az esetben elkezdesz más típusú Bónuszt keresni, amelyet vezetői bónusznak hívnak.

Ilyenkor a  te fő feladatod, hogy a  csoportot irányítsd és vezesd. A vezetői bónuszt a te 1. generációd 22%-os, 18%-os és 15%-os bónusz szintű vezetők után érheted el.

Farmasi marketing terv 5: Farmasi vezetői bónusz

A  vezetői címed aszerint változik, mennyi közvetlen 22%-os vezetőd van. A  különböző vezetői címeknél különbözőek a  vezetői bónusz százaléka is. Minél magasabb vezetői címed van, annál magasabb vezetői bónusz százalékot kapsz a generációk alapján.

Fontos! Ahhoz hogy jogosult legyél Vezetői Bónuszra, meg kell lennie az Oldaltartásodnak is.

Oldaltartás követelmény

Azok a pontok, amelyek a közvetlen csoportban lévők után számítódnak úgy, hogy az összes közvetlen 22%-os csoport pontforgalmát kivonjuk, valamint az egyik legmagasabb közvetlen 18 -15 vagy 12%-os csoport pontját is. Az ezen felül lévő összpontszám az oldaltartás össz. pontja, aminek min. 1700 pontnak kell lennie.

5.) Autó Program

Egy C osztályú MERCEDES autót kaphatsz ajándékba, ha 2020 május végéig  8 új közvetlen 22%-os vezetőd lesz és 2020 június végéig meg is tartod őket.  Ezenkívül további támogatásokat is kaphatsz utad során! 

Farmasi marketing terv eszközei 6: farmasi autóprogram

6.) Igazgatói szint elérése bónusz

Az Arany manager 640.000 Ft-ot kap  és ha megtartja még 5 alkalommal  1 éven belül a szintet,és ezzel eléri  az Arany Igazgató szintet további  640.000 Ft-ot!

A Platina manager 1.280.000 Ft-ot kap  és ha megtartja még 5 alkalommal  1 éven belül a szintet,és ezzel eléri  a Platina Igazgató szintet további  1.280.000 Ft-ot!

7.) Utazz a Farmasi-val

A Farmasi-nál elért eredményeid megtérülnek!  A sikert izgalmas eseményekkel jutalmazzuk az  egész világon. Csodálatos időt tölthetsz velünk  Törökországban, mely a világ leglátogatottabb  turisztikai célpontja!  Meghívunk Téged  5*  –  os  szállodába  3  napra  2  éjszakára,  ahol  felejthetetlen  pillanatokban  lesz részed a Farmasi család társaságában.

Farmasi utazás

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

 • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
 • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
 • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

 • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
 • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

 • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
 • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
 • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük