Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi cég, Farmasi termékek

Farmasi cégről dióhéjban

A Farmasi egy hatalmas, 70 éves múltra visszatekintő, kozmetikai termékeket gyártó, forgalmazó török cég, amely 2010-ben elhatározta, hogy direkt értékesítési, ún. MLM rendszerben fogja a továbbiakban forgalmazni a Farmasi termékeket.

A Farmasi cég a világ 123 országba exportálja termékeit, 365 millió fogyasztóval és több mint 50.000 értékesítési hellyel rendelkezik.

A több, mint 2.000 féle termék a Farmasi saját, környezetbarát integrált gyárában készül.

A gyár meseszép természeti környezetben található. A gyártáshoz szükséges vizet a saját területük biztosítja, és mint integrált gyár a Farmasi cég saját maga gyártja még a csomagoláshoz szükséges tubusokat is.

Farmasi mlm

Hatan Omer Tuna, a Tuna család második generációs tagja, a Farmasi vállalat elnöke kiváló döntést hozott a katalógusos, direkt értékesítés elindításával.

Az új értékesítési rendszer dinamikus növekedést hozott a Farmasi számára. Jelenleg már 15 országban folyik az értékesítés MLM rendszerben, és a bekapcsolt országok száma folyamatosan növekszik.

Kattints ide és olvasd el azt is, hogy pontosan miből áll a Farmasi mlm munka és mennyi pénzt kereshetsz vele!

Farmasi cég Magyarországon

2017. januárjától megkezdődött a magyarországi Farmasi hálózat kiépítése. Mostanra már kialakultak és stabilizálódtak a magyar folyamatok, ügymenet. Ugyanakkor még viszonylag kevesen ismerik a Farmasi termékeket. Így ideális időben vagy, hogy csatlakozz a Farmasi csapatához.

Farmasi vélemény

Meg vagyok róla, hogy a Farmasi legalább olyan karriert fog befutni Magyarországon, mint a másik két nagy katalógusos értékesítéssel foglalkozó kozmetikai cég. És Te most pont JÓ IDŐBEN tudsz beszállni, mikor még közel sem telített a piac.

Nem kérdés, hogy a Farmasi sikeres karriert fog befutni Magyarországon. Ez akkor is meg fog történni, ha részt veszel benne és akkor is ha nem. De akkor meg miért ne szállnál be időben? Engem ez motivált! 🙂

Ráadásul a Farmasi mlm cég rengeteg marketing anyaggal segíti a tanácsadók munkáját. 9 éve foglalkozom kereskedelemmel és online marketinggel, saját webáruházat üzemeltetek, jó pár üzleti partnerrel dolgozom. Erre a tapasztalatomra támaszkodva is mondom azt a véleményt, hogy kivételesen szuper háttér támogatást kapnak a Farmasi munkatársak.

Farmasi cég, Farmasi gyár

Farmasi termékek

A Farmasi elképesztően széles termékportfólióval kedveskedik a vásárlóinak elérhető, drogériás áron prémium minőségben.

A bőr és környezetbarát Farmasi termékek az alábbi széles skálán mozognak a teljesség igénye nélkül:

  • Arcápolás: arckrém, tisztító zselé, hidratáló krém, szemkrém, szemránckrém, szérum, BB krém, CC krém, pórus-összehúzó tonik, fekete maszk, fehérítő arcmaszk, fehérítő szappan, arcpakolás
  • Kéz és testápolás: kézkrém, körömlakk, köröm laklemosó, körömerősítő, fogkrém, szappan, testápoló, naptej, tusfürdő, masszázszselé, intim mosakodó, borotvahab, körömágy puhító, habfürdő, síkosító, szőrtelenítő krém
  • Férfiaknak: tusfürdő, sampon, borotválkozás utáni zselé, hidratáló balzsam, szemránckrém, arckrém, parfüm, deo
  • Babaápolás: testápoló tej, babaolaj, gyermeksampon, gyerek kölnivíz, baba hajpermet
  • Smink: micellás víz, szemöldök ceruza, szemceruza, rúzs, folyékony rúzs, szájkontúr ceruza, arcpirosító, szempillaspirál, kompakt púder, szemhéjtus, szempillanövesztő szérum, szemöldökfestés, korrektor, sminkecset, szemöldökspirál, kontúrpaletta, szájfény, alapozó, szemfesték alapozó, szemöldök sablon, primer
  • Illatok (férfi, női): parfüm, deo, testpermet, kölnivíz
  • Hajápolás: sampon, balzsam, hajpakolás, hajszérum, hajszappan, hajfesték, hajzselé
  • Tisztítószerek: vízkőoldó, zsíroldó, fémtisztító, általános tisztító, padló ápoló, mosószer, öblítő, folteltávolító, mosogatószer, WC tisztító

Ízelítőül lapozz bele az egyik Farmasi termék katalógusba

A katalógus képernyő jobb alsó sarkán tudsz átváltani teljes képernyős nézetbe, ahol kényelmesebben meg tudod nézni a Farmasi termékek kínálatát: