Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Pap Ágnes

Miért hozzám csatlakozva indítsd el a FARMASI üzletedet?

Pap Ágnes Farmasi-Belepes.hu

Helló, és Pap Ágnes vagyok és szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalamon! 🙂

Tanult és sok évig gyakorolt szakmám szerint adótanácsadó vagyok. Mellette 9 éve indítottam egy saját fehérnemű webáruházat, pár évre rá pedig bemutatótermet is.

Erősségem a logikus, stratégiai gondolkodás, óriási tapasztalatom van online marketingben és az online kereskedelemben. Ezt az online hálózatépítéshez szükséges, nélkülözhetetlen tudást veled is meg fogom osztani személyesen és online tananyagaimban.

Emellett tapasztalni fogod, hogy egy kedves, jófej, segítőkész nő vagyok, akivel nem csak hatékony, hanem élvezetes is a közös munka. 🙂

Mit érdemes még rólam tudni?

2018. őszén kezdetem el aktívan foglalkozni a hálózatépítéssel egy másik cégnél. Mint világot megismerni akaró, tudatos ember stratégiai szinten kezdtem vizsgálni, elemezni hogy hogyan lehet hatékonyan hálózatot építeni, a következtetéseimet meg is osztom az mlmiskola.hu weboldalamon.

Miért döntöttem a Farmasi mellet?

Röviden: meggyőzött a termékkínálat, a munkatársaknak biztosított marketing háttértámogatás, a kedvező üzleti feltételek és az Automata Toborzó Rendszer.

Hosszabban: írtam erről egy külön cikket a Farmasi vélemény című bejegyzésemben

Én miért ezt a vonalat választottam, mikor beléptem a FARMASI-ba?

Meggyőződésem, hogy egy MLM rendszerbe való csatlakozáskor kulcsfontosságú, hogy melyik vonalhoz, milyen csapathoz csatlakozol. Ettől a választástól nagyban függ a későbbi sikerességed.

Miután eldöntöttem, hogy belépek a Farmasi-ba is, alaposan körbenéztem, hogy kikkel szeretnék együtt dolgozni.

Ekkor bukkantam rá erre a feliratkozó oldalra, ahová gyorsan fel is iratkoztam és elkezdtem olvasni a hírlevél sorozatot. Igen, talán már kitaláltad, hogy ez az Automata Tájékoztató Rendszer egyik feliratkozó oldala volt. 🙂

Mint tapasztalt online marketinges, egyből láttam, hogy ez az Automata Rendszer nagyon profin ki van találva, össze van rakva. Ez egy nagyon hatékony eszköz a hálózatépítésre. Emiatt döntöttem, hogy ide fogok belépni, ahol ilyen rendszer segíti a munkát.

Ekkor még nem is tudtam, hogy milyen klassz emberekből álló csapat tagja lehetek majd és mennyi további segítséget fogok kapni, amihez hozzátehetem a saját tudásomat. 🙂

Mi az, amit csak akkor kapsz meg így egyben, ha hozzám vagy valamelyik alattam lévő munkatársamhoz csatlakozol:

Kattints ide, regisztrálj, és 24 órán belül emailben és telefonon is felveszem veled a kapcsolatot és nekikezdhetünk a közös munkának:

Regisztráció