Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Pap Ágnes

Miért hozzám csatlakozva indítsd el a FARMASI üzletedet?

Pap Ágnes Farmasi-Belepes.hu

Helló, és Pap Ágnes vagyok és szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalamon! 🙂

Tanult és sok évig gyakorolt szakmám szerint adótanácsadó vagyok. Mellette 9 éve indítottam egy saját fehérnemű webáruházat, pár évre rá pedig bemutatótermet is.

Erősségem a logikus, stratégiai gondolkodás, óriási tapasztalatom van online marketingben és az online kereskedelemben. Ezt az online hálózatépítéshez szükséges, nélkülözhetetlen tudást veled is meg fogom osztani, ha online is szeretnél hálózatot építeni. De hát ki ne akarna a 21. században?!

Emellett tapasztalni fogod, hogy egy kedves, jófej, segítőkész nő vagyok, akivel nem csak hatékony, hanem élvezetes is a közös munka. 🙂

Mit érdemes még rólam tudni?

2018. őszén kezdetem el aktívan foglalkozni a hálózatépítéssel egy másik cégnél. Mint világot megismerni akaró, tudatos ember stratégiai szinten kezdtem vizsgálni, elemezni hogy hogyan lehet hatékonyan hálózatot építeni, a következtetéseimet meg is osztom az mlmiskola.hu weboldalamon.

Miért döntöttem a Farmasi mellet?

Röviden: meggyőzött a termékkínálat, a munkatársaknak biztosított marketing háttértámogatás, a kedvező üzleti feltételek és az Automata Toborzó Rendszer.

Hosszabban: írtam erről egy külön cikket a Farmasi vélemény című bejegyzésemben

Kattints ide, regisztrálj, és 24 órán belül felveszem veled emailben a kapcsolatot és nekikezdhetünk a közös munkának:

Regisztráció