Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi munka: mit kell csinálnod és mennyit kereshetsz?

Mi a Farmasi munka lényege

Farmasi munka lényege, hogy vevőket és olyan munkatársakat szerezz a Farmasi cégnek, akik szintén vevőket és munkatársakat szereznek a cégnek.

Így a vevőkből és a munkatársakból egy egész hálózat fog kiépülni alattad. A hálózatod minden egyes tagjának vásárlása beleszámít a Te havi teljesítményedbe és jutalékodba, ami adott hónapban megillet téged. Ezt hívják az MLM hatástöbbszöröző erejének.

Hogyan tudsz vevőket szerezni a Farmasinak?

Mindenekelőtt próbáld ki a Farmasi termékeket, és miután megszeretted őket, akkor már jó szívvel tovább fogod tudni ajánlani őket másoknak is az ismeretségi körben. 🙂

Csak adj körbe pár katalógust, hogy nézegessétek meg a barátnőid, milyen jópofa dolgok vannak benne. Nincs az a nő, aki ellen tud állni egy 170 oldalas, igényes csajos cuccokkal teli Farmasi katalógusnak.

Az első pár vevőd valószínűleg a közeli ismerőseidből fog kikerülni. Könnyen lehet, hogy az első pár munkatársad is. Velem is ez történt. 🙂

Hogyan szerezz munkatársakat a Farmasinak?

Legfontosabb, hogy minden munkatárs egyben vevő is. Sőt, a munkatárs az egyik legbiztosabb vevő, mert ő érdekelt a terméktapasztalatok gyűjtésében és a rendszeres vásárlásban. Így mindenképp érdemes munkatársak keresésével is foglalkoznod.

Vevőből munkatárs

A vásárlóidat könnyen lehet, hogy érdekli a munkalehetőség is. Erre egyszerűen elég csak rákérdezni időnként, amikor már többedjére vásárolnak.

Ha neked csillog a szemed és lelkes vagy, szívesen fognak hozzád csatlakozni az ismerősök, később pedig az idegenek is.

Idegenekből munkatárs

Az a tapasztalat, hogy olyanok lesznek a kulcs munkatársaid, akiket csak ezután fogsz megismerni.

Gondolom most felmerül benned, hogy hogy a csudába tudsz Te új emberekkel megismerkedni és hogy tudnád őket munkába állítani?!

Két fantasztikus megoldást kínálunk neked, ami csak akkor érhető el számodra, ha a mi vonalunkon csatlakozol a Farmasihoz.

  • Új munkatársak szerzése automata tájékoztató rendszerrel

Győrfiné Szabó Orsolya, az egyik szponzorom a felső vonalamról zseniális eszközt, egy automata tájékoztató rendszert fejlesztett ki arra, hogyan tudsz a Farmasi munka végzésed első pillanatától kezdve idegen embereket munkatárssá konvertálni.

Hozzám 3 hónap alatt 7 olyan ember csatlakozott az automata tájékoztató rendszeren keresztül, akiket korábban sose ismertem. Akkor beszéltünk, kommunikáltunk először egymással, amikor már beregisztráltak alám munkatársként.

Sőt, menet közben 4 másik munkatársam is elkezdte használni az automata tájékoztató rendszert. Nekik együtt már további 10 munkatársat hozott a rendszer.

Szédületes ütemben fejlődik a hálózatom. 🙂

Ide kattintva tudhatsz meg többet az Automata tájékoztató rendszer működéi elvéről és hogy hogyan tudnál vele Te is dolgozni.

Fontos! Az automata tájékoztató rendszer csak a mi vonalunkon érhető el, nem a Farmasi cég központi megoldása.

  • Farmasi munkatárs szerzése közös weboldalról

9 éve foglalkozom online marketinggel és online kereskedelemmel. Pontosan tudom, hogy milyen lépéseket kell tenni és milyen feladatokat kell elvégezni, hogy egy weboldal népszerű, sok érdeklődőt vonzó, látogatott legyen, a Google jó helyen hozza keresőben.

Sok weboldal látogató=Sok munkatárs

A jó helyezés egyik legfőbb titka, hogy folyamatosan épüljön, fejlődjön a weboldal sok érdekes, tartalmas cikk jelenjen meg rajta. Ilyen elven működnek az online magazinok is.

Mint a csapatom tagja, publikálhatsz cikkeket, készíthetsz tartalmakat a Farmasi-Belepes.hu oldalra. (Arra megtanítalak hogy és mit kell csinálni)

Ez neked azért jó, mert a Te írásodban, videódban a Te ajánlói linked lesz benne. Ha egy látogató a Te cikked nyomán regisztrál be, ő a Te vásárlód és/vagy munkatársad lesz.

A közös munkánk eredménye egy hihetetlenül népszerű, látogatott oldal lesz. Az egyénileg befektetett munkánk nem egyszerűen összeadódik, hanem hatványozottan felerősíti egymás hatását, és fantasztikus eredményt hoznak!

Itt egy külön oldalon részletesen írok róla, hogy és mint fog neked segíteni a közös weboldal a hálózatod építésében.

Fontos! A közös weboldalon való publikálási lehetőséggel csak az alsó vonalamon regisztrált munkatársak élhetnek.

Mi kell még a Farmasi munkához?

Ahhoz, hogy sikeres legyél ebben a munkában ügyesen kell tudnod bánni a számítógéppel, internettel. Jól kell, hogy boldogulj a digitális világban. Tudj képet szerkeszteni, különféle online eszközöket használni. Járatos legyél a közösségi médiában.

Nem vagyunk egyformák, nem egyforma tapasztalattal kezdünk ebbe a munkába. Ha a digitális képességeid fejlesztésre szorulnak, a mi vonalunkon ezt a fajta segítséget is megkapod. A részleteket itt találod a csapatunk számára INGYENES digitális képzéseinkről.

Mennyi pénzt lehet a Farmasival keresni?

A Farmasi jutalék számítás menetéről készítettem egy nagyon részletes és alapos leírást.

Itt most röviden összefoglalom, hogy a Farmasi munka mennyi pénzt is hozhat neked a konyhára

23% árrés: Minden regisztrált Farmasi tag a katalógus árhoz képest 23% kedvezménnyel vásárolhat a Farmasi webáruházban. Ha direktben eladod valakinek a terméket, megmarad neked a 23%.

Csoport összpontszáma: Minden eladott terméknek van egy pont értéke. 1 pont kb. 385 Ft termék forgalom 23%-os kedvezményes bruttó árral számolva. Az alattad kiépülő teljes hálózat és a saját vásárlásodat alapján elért összes pont együtt a csoportod összpontszáma.

Százalékos jutalék, jutalék szint: A csoportod által elért összpontszám alapján határozzák meg a jutalék szintedet.

Farmasi munka, Farmasi jutalék, jutalék szint

Csoport szintű jutalék: A csoportod összpontszámát meg kell szorozni 320-szal és az elért jutalékszintednek megfelelő százalékkal.

Egyéni jutalék: A csoportszintű jutalékból le kell vonni a közvetlen munkatársaid csoportszintű jutalékát (az ő saját összpontszáma és jutalékszintje alapján kalkulált összeg), ami megmarad, az a te egyéni jutalékod.

További jutalékok, bónuszok: a 22%-os szint elérése után további feltételek megléte esetén ún. igazgatói jutalékra is jogosult vagy. Illetve időről időre ír ki a cég különféle feltételekhez kötött bónuszokat, de az összeget és a feltételeket mindig az adott kiírás határozza meg. Ezek a bónuszok, konkrét pénzösszegek, jutalom utazások, Mercedes autók lehetnek.

Hogyan tovább?

Ha bármilyen kérdésed van, iratkozz fel a részletes tájékoztató hírlevél sorozatunkra ITT, ami még alaposabban körbejárja a Farmasi munka lényegét.

Vagy nyugodtan írj email-t, hívj fel telefonon: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@mlmiskola.hu

Ha nincs kérdésed, akkor irány a regisztráció. A regisztrációdat követő 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben és telefonon is. 🙂

REGISZTRÁCIÓ

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

  • 1. lépés: regisztráció

Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráció a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

Fontos! Lehetőleg ‘gmail.com‘-os email címmel regisztrálj, mert az egyéb email címekkel nem mindig működik megbízhatóan a rendszer.

  • 2. lépés: Farmasi fiók aktiválása

Kapni fogsz egy visszaigazoló email-t a Farmasitól. Ez tartalmazza a Farmasi azonosító számodat. Ezzel a számmal és a regisztráció során megadott jelszóval tudsz majd belépni a Farmasi.hu webáruházba.

Az email-ben lesz egy zöld gomb is erre kattintva tudod aktiválni a Farmasi fiókodat.

  • 3. lépés: üdvözlő csomag

Az első vásárlás során kosaradba fog ugrani egy Farmasi üdvözlő csomag, amely  népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron.

Kattints ide, hogy többet tudj meg a Farmasi Üdvözlő csomag tartalmáról.

Ezt a csomagokat nem kötelező megvásárolni. De ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd a kosaradból.

  • 4. lépés: vásárlás

Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

Ha bármi gond lenne, nem kaptad meg például az aktiváló levelet, akkor mindenképp keress meg és segítek!

Baráti üdvözlettel,

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>