Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi munka: mit kell csinálnod és mennyit kereshetsz?

Mi a Farmasi munka lényege

Farmasi munka lényege, hogy vevőket és olyan munkatársakat szerezz a Farmasi cégnek, akik szintén vevőket és munkatársakat szereznek a cégnek.

Így a vevőkből és a munkatársakból egy egész hálózat fog kiépülni alattad. A hálózatod minden egyes tagjának vásárlása beleszámít a Te havi teljesítményedbe és jutalékodba, ami adott hónapban megillet téged. Ezt hívják az MLM hatástöbbszöröző erejének.

Hogyan tudsz vevőket szerezni a Farmasinak?

Mindenekelőtt próbáld ki a Farmasi termékeket, biztos vagyok benne, hogy sok kedvencre lelsz közöttük. Ha kell segítség, hogy miket próbálj ki először, akkor keress nyugodtan! Miután megszeretted a Farmasi termékeket, akkor már jó szívvel tovább fogod tudni ajánlani őket másoknak is az ismeretségi körben. 🙂

Csak adj körbe pár katalógust, hogy nézegessétek meg a barátnőid, kolléganőid, ismerőseid, hogy milyen izgalmas dolgok vannak benne. Nincs az a nő, aki ellen tud állni egy 150 oldalas, igényes csajos cuccokkal teli Farmasi katalógusnak.

Az első vevőd valószínűleg a közeli ismerőseidből fog kikerülni. Könnyen lehet, hogy az első pár munkatársad is. Velem is ez történt. 🙂

Hogyan szerezz munkatársakat a Farmasinak?

Legfontosabb, hogy minden munkatárs egyben vevő is. Sőt, a munkatárs az egyik legbiztosabb vevő, mert ő érdekelt a terméktapasztalatok gyűjtésében és a rendszeres vásárlásban. Így mindenképp érdemes munkatársak keresésével is foglalkoznod.

Vevőből munkatárs

A vásárlóidat könnyen lehet, hogy érdekli a munkalehetőség is. Erre egyszerűen elég csak rákérdezni időnként, amikor már többedjére vásárolnak.

Ha neked csillog a szemed és lelkes vagy, szívesen fognak hozzád csatlakozni az ismerősök, később pedig az idegenek is.

Mennyi pénzt lehet a Farmasival keresni?

A Farmasi jutalék számítás menetéről készítettem egy nagyon részletes és alapos leírást.

Itt most röviden összefoglalom, hogy a Farmasi munka mennyi pénzt is hozhat neked a konyhára

23% árrés: Minden regisztrált Farmasi tag a katalógus árhoz képest 23% kedvezménnyel vásárolhat a Farmasi webáruházban. Ha direktben eladod valakinek a terméket, megmarad neked a 23%.

Csoport összpontszáma: Minden eladott terméknek van egy pont értéke. Ezt úgy kapjuk meg, ha a termék 23%-os törzsvásárlói vételárát elosztjuk 350-el. Az alattad kiépülő teljes hálózat és a saját vásárlásodat alapján elért összes pont együtt a csoportod összpontszáma.

Százalékos jutalék, jutalék szint: A csoportod által elért összpontszám alapján határozzák meg a jutalék szintedet.

Farmasi munka, farmasi jutalék, farmasi szintek

Csoport szintű jutalék: A csoportod összpontszámát meg kell szorozni 350-el és osztani 1,27-tel, majd a kapott számot szorozni a jutalékszintednek megfelelő százalékkal.

Egyéni jutalék: A csoportszintű jutalékból le kell vonni a közvetlen munkatársaid csoportszintű jutalékát (az ő saját összpontszáma és jutalékszintje alapján kalkulált összeg), ami megmarad, az a te egyéni jutalékod.

További jutalékok, bónuszok: a 22%-os szint elérése után további feltételek megléte esetén ún. igazgatói jutalékra is jogosult vagy. Illetve időről időre ír ki a cég különféle feltételekhez kötött bónuszokat, de az összeget és a feltételeket mindig az adott kiírás határozza meg. Ezek a bónuszok, konkrét pénzösszegek, jutalom utazások, Mercedes autók lehetnek.

Hogyan tovább?

Nyugodtan írj email-t, hívj fel telefonon: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Ha nincs kérdésed, akkor irány a regisztráció. A regisztrációdat követő 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot emailben. 🙂

REGISZTRÁCIÓ

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

  • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
  • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
  • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
  • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

  • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
  • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
  • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com