Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi regisztráció lépései

Farmasi regisztráció

Szuper, hogy szeretnél regisztrálni a Farmasi-hoz, kiváló döntést hoztál! 🙂

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Ráadásul mint regisztrált felhasználó rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetsz.

A regisztráció menete szinte ugyanaz, akár vásárló akár munkatárs szeretnél lenni, hiszen ahogy a Farmasi munkáról szóló oldalon írtam: minden munkatárs egyben vevő is.

Farmasi regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

  • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
  • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
  • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.
Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója
  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi Support feladótól “Üdvözöljük a Farmasiban” tárgysorral és már csak annyia  afeladatod, hogy kattints az aktiváló linkre és készen is vagy. 🙂
  • Ez az email fogja tartozni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés
Döntsd el, kéred-e valamelyik vagy mindkét Farmasi üdvözlő csomagot.

Szintén automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Start 1 és Start 2 névre hallgató Farmasi üdvözlő csomag. Ezekben az üdvüzlő csomagokban extra kedvezményes áron vásárolhatóak meg válogatott Farmasi termékek, hogy könnyen gyorsan kipróbálhasd és megszerethesd őket. 🙂

Farmasi Start 1 csomag tartalma 4.145 Ft:

Start 2 csomag tartalma 3.505 Ft-ért:

Az üdvözlő csomagokat nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom őket. 🙂

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Start 1 és Start 2 csomag is beugrik a kosaradba, ha nem őket, akkor ki kell törölnöd!

Ha 30 napon belül újra rendelsz és alapból nem vetted meg a Start csomagokat, akkor újra beugranak a kosaradba. Ha nem kéred, ismételten ki kell törölnöd. 30 nap elteltével többé nem megvásárolhatóak a csomagok4 🙂

4. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap@mlmiskola.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra.