Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi munka megkezdése

Farmasi munka megkezdése

Legfontosabb: köteleződj el min. 4 hónapra a Farmasi mellett!

Ez azért jó neked, mert:

 • A saját bőrödön megtapasztalod a Farmasi induló ajánlatait, amit majd így hitelesen tovább tudsz elmondani, megmutatni az érdeklődőidnek
 • Lesznek terméktapasztalataid, amiről szintén hitelesen tudsz mesélni
 • Lesznek termékeid is, amit meg tudsz mutatni
 • Ennyi idő alatt megismerheted oda-vissza a Farmasi cég működését, megrendelés menetét, az akciók típusait.
 • Részt tudsz venni a Farmasi cég által szervezett oktatásokon, hogy átláss mindent a Farmasival kapcsolatban és segítséget is kapsz a munka megkezdéséhez.

Ha eldöntötted, hogy adsz 4 hónapnyi időt a Farmasi cég megismerésére, és még nem regisztráltál, akkor itt találod a regisztrációval kapcsolatos tudnivalókat:

Regisztráció menete

Ha már regisztráltál hozzám, akkor:

Ez a Farmasi hivatalos csoportja, innen tájékozódhatsz a naprakész, aktuális információkról. Itt tudsz részt venni a cég által szervezett online tréningeken is, amit javaslok is, hogy vegyél is részt. Itt hallgathatod meg a cég havi hivatalos tájékoztatóját is.

 • Ismerd meg kívül-belül a Farmasi.hu weboldalát
 • Kattintgasd végig az összes menü pontot, tanulmányozd a termék weboldalakat. Nézd meg a láblécet.
 • Belépve ugyanígy nézd át a saját belső felületedet. Nézegesd meg a menüpontokat, mit hol találsz, mi mire jó.
 • Tanulmányozd át a megrendelés folyamatát is, mikor-hova kell kattintani. Milyen nehézségek lehetnek, ahol elakadnak majd a regisztrálóid és segíteni kell nekik.
 • Add le az első rendelésedet min. 30 pont értékben, amiben legyen benne az üdvözlő csomag is. Erről a cikk elején, már írtam.

+1: saját weboldal készítés

Ha van egy saját, jól kialakított, átgondolt tartalommal feltöltött WordPress weboldalad, az sokat segíthet a Farmasi munkádban. Én szinte csak online dolgozom. Ezt az online stratégiámat már több valakinek próbáltam megtanítani, de sajnos valahol mindig elfogyott a tanítványom lelkesedése. Talán egyszer valakivel majd sikerülni fog megvalósítani…

Úgy képzeld el a saját weboldal építését, hogy miután kész vannak a keretek. Te magad töltögeted fel rá a cikkeket, képeket egy meghatározott logika szerint.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

 • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
 • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
 • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

 • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
 • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

 • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
 • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
 • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük