Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Változások és Farmasi akciók 2020. szeptemberben

Változások és Farmasi akciók 2020. szeptemberben

2020. szeptember 1-e nagy változást hozott a magyarországi Farmasi életében.

1.) Történt egy regionális átszervezés

Magyarország levált a cseh-lengyel-szlovák vonalról és Romániával került egy régióba. Ennek logisztikai oka volt: a szlovák raktár átköltözött Lengyelországba és onnan Magyarországra már körülményes lett volna a szállítás. Mostantól a román raktár szolgálja ki a magyar Farmasi vásárlókat.

2.) Megújult a Farmasi Marketing és kompenzációs terve

Változott, hogy hogyan és milyen feltételekkel kapják meg a Farmasi tanácsadók, Farmasi tanácsadónők a juttatásukat.

3.) Megújult a Farmasi katalógus és az értékesítési stratégia

A katalógusok mostantól hosszabb időszakokra fognak szólni. A legújabb katalógus például 2020. szeptembertől december 31-ig van érvényben. Nem változnak a termék árak hónapról hónapra, hanem stabilak és kiszámíthatóak maradnak.

Nem lesznek napi, heti, havi akciók, szett ajánlatok, ingyenes szállítási akciók, amiket korábban megszoktunk. Az újabb piacokon, mint például az USA-ban már ezek alapján az egyszersített elvek alapján építették ki a Farmasi működését, amire fokozatosan más országokban is átállnak.

4.) Havi ajándékok nagy megrendelőknek

Minden hónapban ajándék termék jár, ha egy vásárló/munkatárs halmozottan elér egy megadott pontértékű saját vásárlást. Ezek az ajánlatok halmozódnak. Pl. ha 40 pont az ajándék elérésének feltétele, akkor 80 pontnál 2 db, 120 pontnál 3 db jár belőle és így tovább.

Fontos! Ezeket az ajándékokat bele kell tenned a kosaradba a kosár oldal alján, csak akkor kapod meg őket.

A szeptemberi „nagy” megrendelőknek szóló ajánlat:

Ha a saját fiókodból min. 40 pont értékben vásárolsz, akkor a kosár oldal alján 1 Ft-ért a kosaradba tehetsz egy új Farmasi logós baseball sapkából és egy minőség papírtáskából álló szettet.

Ha eléred a 80 pontot, akkor pedig egy Dr. C. Tuna fekete szenes arctisztító tonik és fekete maszkból álló szett lehet a tiéd. Ez az ajánlat is duplikálódik.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

  • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
  • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
  • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
  • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

  • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
  • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
  • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük