Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi jutalék rendszere

Mi az a Farmasi szponzor ID?

Farmasi jutalék rendszer megértéséhez szükséges hogy értsd mi az a Farmasi szponzor ID és pontosan hogyan működik a Farmasi munka.

Mindenki, aki regisztrál a Farmasi-hoz, kap egy ún. szponzor ID-t. Ez egy szám. Mindegy, hogy csak venni szeretnél egy terméket, vagy dolgozni is szeretnél a Farmasival, mindenképpen kapsz egy azonosító számot.

Az én szponzorazonosító számom:
30051195

Ha velem szeretnél dolgozni a jövőben ezt add meg a regisztrációdkor :)))

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy én voltam Magyarországon az 51.195-ik regisztráló a Farmasinál. (Ebben benne vannak a vevők, a leendő munkatársak, a kíváncsiskodók, a fals regisztrálók, mindenki. A rendszer automatikusan legenerálja a következő sorszámot, amikor valaki kitölti a regisztrációs űrlapot.)

Fontos! Minden regisztrált felhasználó az aktuális katalógusban szereplő árakhoz képest 23%-kal olcsóban tud vásárolni a Farmasi.hu webáruházban.

Hogy működik a Farmasi jutalék rendszer?

Ha a Farmasi a Te közreműködéseddel terméket értékesít, akkor jutalékot kaphatsz utána.

A közreműködésed többféle módon is történhet. Alkalmazhatod mindet vagy csak egyet-egyet, ami közel áll hozzád.

1.) Klasszikus katalógusos érékesítés:

Ismerősöknek, barátoknak odaadod, megmutatod a csodaszép, aktuális Farmasi katalógust és ők tőled megrendelik a terméket a katalógusban szereplő áron. Te mint regisztrált munkatárs, a katalógus árnál 23%-kal olcsóbban tudod megvenni a termékeket és ekkor te adod el őket direktben az embereknek a katalógus áron. Ők külön nem regisztráltak a Farmasihoz. Itt a 23% a te jövedelmed.

2.) Közvetített értékesítés:

Ha valaki a Te közreműködéseddel (közvetve vagy közvetlenül) beregisztrál a Farmasi.hu webáruházba, akkor ő is 23% kedvezménnyel vásárolhat a webshopból. Itt ő maga viszi végig a vásárlást a webshopban. A futár egyből házhoz viszi neki a cuccokat. Nem neked kell hozzá szaladgálnod a termékekkel. Később bármikor újra tud vásárolni, mint bármely webáruházban, de fontos, hogy ezek a későbbi vásárlások mind hozzád köthetőnek számítanak, ami után jutalék jár neked.

A rendszer akkor köt hozzád egy embert, ha a regisztrációjakor a Te Szponzor ID-dat adja meg. (közvetlen regisztrálók)

Regisztráció után ő is kap egy saját Szponzor ID-t. Ha később rajta keresztül regisztrál valaki, akkor közvetve ez a valaki is hozzád lesz köthető és így tovább a végtelen mélységig. (közvetett regisztrálók)

Te azt nyered ezzel, hogy minden a Farmasi webshopban történt, hozzád köthető vásárlás után jutalékot kapsz a Farmasi jutalékszabályzata alapján. Természetesen, ha az 1.)-es pont szerint saját magad részére vagy direkt eladásra vásárolsz, azután is jár még a pluszba jutalék is.

Mennyi konkrétan a jutalék összege a Farmasi-nál?

A Farmasinál 2 féle fix jutalék van, a százalékos jutalék és az igazgatói jutalék. Eleinte csak a százalékos jutalékot fogod kapni, az igazgatói jutalékhoz elég jelentős forgalmat kell generálni a Farmasinak, de azt is be fogom mutatni.

Százalékos Famasi jutalék

A Famasi.hu webshopban minden eladott terméknek van egy pont értéke. Ezt úgy kapjuk meg, ha a termék 23%-os törzsvásárlói vételárát elosztjuk 350-el. Ez a pont érték képezi a jutalékszámítás alapját.

A százalékos jutalékszámítás konkrét menete

1.) Minden hónap végén a Farmasi összesíti az egyes Szponzor ID-khoz hány pont köthető hozzá közvetve és közvetlenül összesen, ez a havi összpontszámod.

Az elért havi összpontszámod alapján besorolnak az alábbi skálára, ami meghatározza, hogy milyen jutalékszinten vagy abban a hónapban.

2.) Az összpontszámod és a jutalékszinted alapján kiszámolódik a szinted után járó jutalék

szinted után járó jutalék =
összpontszám*350/1,27*jutalékszint százalék

Például, ha Te 2.000 pontot értél el összesen, akkor a 12%-os a jutalék szinted, akkor a pozíciód jutalék értéke: 2.000*350/1,27*12%=66.142 Ft

3.) A szinted után járó jutalékból le fog jönni a közvetlen munkatársaidat az ő saját szintjük után megillető jutalék, ha van ilyen.

Hiszen ők is közreműködtek az összpontszám elérésében, nekik is jár fizetség. Mint ahogy az alkalmazottakat is kifizeti a tulajdonos a céges világban.

Az ő saját szintjük után járó jutalék képlete ugyanaz, mint nálad, csak az ő saját összpontszámukkal és jutalékszintjükkel kell számolni. Ez a matematikai logika szerint alacsonyabb vagy maximum ugyanakkora lehet mint a tied.

Például ha van egy közvetlen munkatársad, aki 200 pontot ért el, ami 4%-os jutalékszintet jelent, akkor az ő pozíciója után járó jutalék:

200*350/1,27*4%=2.205 Ft. Ez az 2.205 Ft lejön a Te jutalékodból.

Fontos! Vedd itt észre, hogy ezután a 200 pont után Te 12%-ot kaptál összesen, azaz 200*350/1,27*12%=6.614 Ft-ot. Vagyis ha ebből kifizeted a munkatársadat, akkor is kerestél rajta 6.614 Ft-2.205 Ft=4.409 Ft-ot. Pedig ezért ő dolgozott meg és nem Te. 🙂

Ha van például még egy olyan munkatársad, aki mondjuk 1.000 pontot ért el, akkor ő 9%-os szinten van. Az őt megillető jutalék: 1.000*350/1,27*9%=24.803 Ft. Tehát az őt megillető jutalék is levonásra kerül a Te jutalékodból.

Fontos! Nézzük, hogy ez a 9%-os munkatárs mennyit hozott neked a konyhára. Te az 1.000 pont után 12%-ot kaptál, azaz 1000*350/1,27*12%=33.071 Ft-ot. Vagyis ha ebből kifizeted a munkatársadat, akkor is kerestél rajta 33.071-24.803 Ft Ft=8.268 Ft-ot. Pedig ezért ő dolgozott meg és nem Te. 🙂

Mennyi akkor a tényleges jutalékod:

Tehát összefoglalva a munkatársaid teljesítménye után a köztetek fennálló százalékos különbözetre vagy jogosult. A saját közvetlen teljesítményed után pedig megkapod a téged megillető teljes jutalék százalékot. Az MLM-es világban ezt a számítási metodikát hívják differencia bónusz rendszernek.

Tényleges jutalék =Saját szinted után járó jutalék – közvetlen munkatársak saját szintje alapján nekik járó jutalék

Igazgatói jutalék, bónusz

Láthattad az előző pontban, hogy a 22%-os szintnél nincs tovább. Egy idő után lesz olyan aktív munkatársad, aki ő maga is el fogja érni a 22%-os Farmasi jutalék szintet. Ekkor már nem lesz köztetek százalékos különbség, vagyis a konkrétan ő általa hozott pontok után már nem jár neked százalékos jutalék.

Ha kinevelsz ügyes, 22%-os munkatársakat, akkor utánuk ún. Igazgatói jutalék fog megilletni téged.

Farmasi jutalékrendszert bemutató videók

1. rész-Farmasi Marketing terv 2020. szeptember 1-től (munka és pénzkereseti lehetőség) tanácsadók, tanácsadónők számára

2. rész-Farmasi Marketing terv 2020. szeptember 1-től (munka és pénzkereseti lehetőség) tanácsadók, tanácsadónők számára

3. rész-Farmasi Marketing terv 2020. szeptember 1-től (munka és pénzkereseti lehetőség) tanácsadók, tanácsadónők számára

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés: Regisztráció a Farmasi.hu oldalon

Regisztrálj a következő linkre kattintva a FARMASI webáruházába:

REGISZTRÁCIÓ

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

  • A személyes adataidat, szállítási címedet értelemszerűen töltsd ki.
  • Annyi turpisság van a rendszerben, hogy a város nevét a weboldal által felkínált listából kell kiválasztani. Arra figyelj, hogy ne a böngésződ ajánlataiból válassz, hanem a weboldaléból. 🙂
  • Válassz egy 8 karakterből álló jelszót, ami tartalmaz kis és nagy betűt és számot is.

Farmasi regisztráció szponzor ID azonosítója

  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi RO feladótól „Köszönjük, hogy regisztráltál” tárgysorral
  • Ez az email fogja tartalmazni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összeválogatva.

Farmasi üdvözlő csomag

Farmasi üdvözlő csomag tartalma

A csomag tartalma: 5 db termék+termék minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 3.990 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 🙂

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23-30%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

A szállítás GLS-sel történik az alábbi díjakkal

  • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
  • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
  • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan!

Pap Ágnes: 06-20-378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.com