Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Farmasi szempillaspirál összehasonlítás

Farmasi szempillaspirál típusok összehasonlítása

Az adott Farmasi szempillaspirál használatával elérhező hatást a szempillaspirál kefe és magának a festék formulának összetételének egyedi kombinációja alkotja.

Farmasi szempillaspirál

Milyen hatást szeretnél elérni a Farmasi szempillaspirál használatával?

1.) Dúsítás

Ha vékonyszálúak a szempilláid, akkor dúsítani érdemes őket. Erre a célra kiváló a Farmasi Deep Black szempillaspirál, amelynek a szilikonos keféje dússágot és hosszúságot biztosít a pilláidnak. Valamint E-vitamin tartalmának köszönhetően táplálja a pilláidat.

Dúsításra jó szívvel ajánlom a Farmasi Starlook szempillaspirált is. A szempillaspirál speciális, fenyő alakú szálkeféje dússágot biztosít a legrövidebb pilláknak is. Valamint E-vitamin tartalmának köszönhetően táplálja is a pilláidat.

2.) Hosszabítás

Ha a szempilláid rövidek és drámai tekintetet szeretnél, akkor olyan szempillaspirálra van szükséged, amely egyenként elválasztja a pillákat.

A szempillahosszabbítás mestere a Farmasi Zen szempillaspirál. Nekem most eza kedvencem, már a másodikat fogyasztom belőle. A Farmasi Zen szempillaspirál szakértőo szilikonos keféje extra kifejező, dús és hosszú szempillákat eredényez.

3.) Göndörség

Ha azt szeretnéd, hogy a szempilláid és a szemeid is nagyobbnak tűnjenek, akkor göndörítő hatású szempillaspirált kell választanod.

A Farmasi Extreme Curl szempillaspirál ívelt szilikonos keféje a tövüknél fogva megemeli a pillákat és tiszta tekintetet biztosít. A krémes dormula extra fekete pigmenteket tartalmaz, ami drámai és elbűvölő egjelenést biztosít.

Ha göndörségre vágysz, szintén jó választás a Farmasi 3D Effect szempillaspirál, amely a speciális szűlkeféjének köszönhetően precízen, már a tövüknél elválasztja a pillákat, mely mély és vonzó tekintetet biztosít.

4.) Mind a 3 hatás egyben

Létezik olyan szempillaspirál is, amely egyesíti az összes hatást és egyszerre varázsol hosszú, dús és göndör szempillákat számodra.

A Farmasi Optimal Style szempillaspirálja a hatékony szilikonos keféje segítségével egyessével fésüli át és rögzíti a szempillákat. Tökéletes hosszúságot, dússágot és göndörséget biztosít.

+1) Vízálló szempillák

Nekünk nőknek természetes igényünk, hogy sportolás közben, vízparton is szenzációsan nézzünk ki. Erre a célra fejlesztette ki a Farmasi a Farmasi BeFit vízálló szempillaspirált. A nagy volumenű, ívelt sörtekefe egyenként elválasztja a szempillákat, rendkívül kényelmes használatot biztosít összeragadás nélkül. A különleges vízálló formulának köszönhetően az esőnek, az izzadságnak és nedvességnek ellenálló hosszan tartó intenzív fekete szempillákat biztosít.

Farmasi szempillaspirál megvásárlása

A Farmasi szempillaspirálokat a Farmasi.hu webáruházból tudod megvásárolni a katalógus árhoz képest 23% kedvezménnyel. A regisztrációhoz szükséges részletes tudni valókat ide kattintva találod, vagy az oldal aljéén lejebb görgetve is találsz egy összefoglalást. Fontos, hogy a ‘Szponzor ID’ rubrikába ezt a számot írd: 30051195

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. 

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. 

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráci a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195
Az adószámodat és a bankszámkaszámodat csak akkor kell megadni, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan! 

Baráti üdvözlettel, 

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük