Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Új FARMASI logó: egyszerű mégis komplex

Új FARMASI logó: egyszerű mégis komplex

Zseniálisra sikerült a FARMASI cég új logója. Ránézésre egyszerű, mégis komplex jelentést hordoz. Ismerd meg Te is! 🙂

Új FARMASI logó és ami mögötte van

F mint Farmasi

A vállalatunk, amely végtelen lehetőséget, alkalmat és széles termékskálát kínál számunkra.

🌿LEVÉL🌿

A levél a természetet szimbolizálja. Igyekszünk tekintettel lenni a környezetre és az élővilágra. A gyártás során ügyelünk arra, hogy a lehető legkisebb legyen a környezetre gyakorolt negatív hatás. Nem tesztelünk termékeket állatokon.

A Dr. C Tuna portfólió az aranyszabályok betartását követi, aminek egyik eleme az, hogy nem használunk védett és veszélyeztetett növényfajokat.

🐦MADÁR🐦

Csakúgy, mint a madár, amely kiterjesztett szárnyaival repül a magasban, úgy igyekszünk mi is egyre feljebb emelkedni, fejleszteni magunkat és elfogadni minden kihívást és lehetőséget.

💋AJKAK💋

A női ajkak a nők szépségét, érzékiségét és vonzerejét szimbolizálják. A színes rúzsoknak köszönhetően folyamatosan változhatnak és elbűvölhetnek. Az ajkak a logónkban a Farmasi dekorkozmetikumok színes világát jelképezik.

💦VÍZCSEPP💦

A csepp a vizet jelképezi, amelyet termékeink gyártásához használunk. Üzemünkben nem a városi vízforrást használjuk, hanem közvetlenül a földből érkező természetes forrást, amelyet ezután szűrünk.

🔥LÁNG🔥

A láng azt az energiát és elszántságot képviseli, amellyel minden nap haladunk előre. Folyamatos lelkesedéssel dolgozunk, fejlesztjük magunkat, új termékeket és lehetőségeket hozunk létre.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz.

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek.

Regisztráció és vásárlás menete:

  • 1. lépés: regisztráció

Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráció a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195

Fontos! Lehetőleg ‘gmail.com‘-os email címmel regisztrálj, mert az egyéb email címekkel nem mindig működik megbízhatóan a rendszer.

  • 2. lépés: Farmasi fiók aktiválása

Kapni fogsz egy visszaigazoló email-t a Farmasitól. Ez tartalmazza a Farmasi azonosító számodat. Ezzel a számmal és a regisztráció során megadott jelszóval tudsz majd belépni a Farmasi.hu webáruházba.

Az email-ben lesz egy zöld gomb is erre kattintva tudod aktiválni a Farmasi fiókodat.

  • 3. lépés: regisztrációs csomagok és start csomagok

Az első vásárlás során kosaradba fog ugrani egy regisztrációs csomag és két ún. start csomag. A  960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

A Start csomagok népszerű Farmasi termékekből állnak, amiket így csomagban 70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Kattints ide, hogy többet tudj meg a Start csomagok tartalmáról.

Ezeket a csomagokat nem kötelező megvásárolni. Ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd őket a csomagodból.

  • 4. lépés: vásárlás

Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban.

Ha bármi gond lenne, nem kaptad meg például az aktiváló levelet, akkor mindenképp keress meg és segítek!

Baráti üdvözlettel,

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük