Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Legjobb MLM cég, MLM cégek, MLM rendszer

Legjobb mlm cég címet vajon milyen szempontok alapján lehet odaítélni egy MLM rendszernek?

Találtam egy cikket, ami az MLM cégek árbevétele alapján készített listát. Természetesen ez egy ésszerű szempont, ha a szerzője maga nem hálózatépítő. 

Számomra sokkal inkább életszerű az a megközelítés, hogy vajon, ha én most csatlakozom ehhez a céghez, hol a legjobbak az esélyeim nekem személy szerint. Konkrétan az én számomra mi a legoptimálisabb, legjobb mlm cég.

Legjobb MLM cég szükséges kritériumai

  • Az emberek könnyen megértsék, hogy mi a TERMÉK. Tudják hogyan kell használni, legyen szükségük a cuccra, az ára legyen megfizethető. Fogyjon el és legyen rá szükségük újra, meg újra. Olyan legyen a termék, amit akkor is szívesen megvennél, ha nem lennél az adott cég hálózatépítője.
  • Az induló költség és a havi kötelező vásárlás mértéke kényelmesen megfizethető legyen egy átlagos jövedelmű ember számára is.
  • A marketing terv, hogy mit kell pontosan teljesítened és azért mennyi jutalék jár neked, legyen egyértelmű és könnyen átlátható. Arról, hogy milyen MLM jutalékrendszer tartok elfogadhatónak, arról már itt írtam.
  • A cég, akivel elkezdesz dolgozni, legyen stabil, támogató, leellenőrizhető.
legjobb mlm cég

A FARMASI szerintem egy gazán jó MLM cég, hogy a legjobb-e, azt mondd meg Te

Szerintem a FARMASI minden fenti kritériumnak megfelel. Őszintén hiszem, hogy most igazán érdemes belekezdeni.

Jelképes 960 Ft-os kezdőtőke. A havi kötelező fogyasztás csak kb. 12.000 Ft, ha nem vásárolsz egy hónapban akkor sincs gond, csak akkor nem kapod meg a jutalékod. Nem, nem lehet továbbgörgetni az akkor elvész.

Átlátható a jutalékrendszer. 60 éves múltra visszatekintő török cég, aki már 2 éve Magyarországon tevékenykedik. Ennyi idő alatt, már pont beállt a működésük, túl vannak a kezdeti bukdácsoláson, de még nem annyira elterjedt, így érdemes most beszállni.

A terméket meg imádják a vevők. Rendszeresen újra vásárolnak mindenféle különösebb megkeresés nélkül. Hogy miért ne találkoztam hamarabb ezzel a céggel? Nem is értem…

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. 

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. 

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráci a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195
Az adószámodat és a bankszámkaszámodat csak akkor kell megadni, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan! 

Baráti üdvözlettel, 

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük