Pap Ágnes független munkatársi oldala, +36 20 378 0076; agnes.pap@angelinafehernemu.hu, Szponzor ID: 30051195

Age Reversist ránctalanító termékek öregedés ellen

Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist ránctalanító, öregedésgátló termékcsalád öregedés ellen

Az Age Reversist termékcsalád azért született meg, hogy hatékonyan harcolhassunk az öregedés ellen. A Farmasi Dr. C Tuna öregedésgátló termékek ösztönzik a kollagén, a ceramid és a hialuronsavszintézis kialakulását, ami helyreállítja a bőr természetes állapotát.

Fiatal korunkban a bőrünk bőségesen el van látva tápanyagokkal, amelyek biztosítják a megfelelő kollagén és elasztin szintet, ezáltal feszessé, rugalmassá és hidratáltá téve a bőrt.

25 év felett leleassul ez a folyamat, csökken a kollagén és az elasztin termelése. A kollagén a kötőszövet fő eleme, a bőr súlyának 70%-át alkotja. Csökkenése a bőr megereszkedéséhez vezet. A bőr elveszíti feszességét, rugalmaságát, fidratáltságát, lelassulnak a regenerációs folyamatok, fáradtabb, sápadtabb és egyemlőtlenebb lesz. Megjelenek az öregedés első jelei, amelyek az idő múlásával fokozódnak.

farmasi dr c tuna age reversist használata

A kollagén egy fontos fehérje, amely megtalálható a szervezet egészében; összeköti és támogatja a szöveteket, beleértve a bőrt, csontokat, izmokat, ínakat, porcokat és szerveket. Ez egyfajta “ragasztó”, amely segít egyben tartani a testet. Szerepe a bőr rugalmasságának fenntartása, a ráncok megjelenésének minimalizálása, a bőr szerkezetének fenntartása a legmagasabb minőségben, a bőrsejtek folyamatos helyreállítása és a kiszáradás megelőzése. A szervezetben a kollagén termelése természetes módon elkezd lassulni a növekvő életkorral.

Az elasztin a kötőszövetben lévő fehérje, amely felelős a bőr és a szervek szerkezetéért. Az elasztin minden bőrsejt természetes része. Segít a bőr rugalmasságának és szilárdságának fenntartásában. Lehetővé teszi a bőrnek, hogy az arcbőr helyreállhasson – a bőr a nyújtás után visszatér normál alakjához. Ez egy olyan anyag, amely védi és hidratálja a bőrt, nedvességet és rugalmasságot biztosít. Az elasztin mennyisége korral csökken, ami a bőr lebomlását okozza.

A ceramidok olyan lipidek, amelyek az epidermisz részei, és megtalálhatók a sejtmembránokban, és a lipidek több mint 50%-át teszik ki bőrünk felületén. A ceramidok hidratálást és táplálékot biztosítanak a bőr számára, fiatalon és rugalmasan tartják, és megvédik a külső hatásoktól. A ceramidok termelése nemcsak a külső hatások miatt, hanem az életkor miatt is csökken.

A kollagén, a rugalmas rostok és a hialuronsav csökkenése a következőket eredményezi: ráncokat, táskákat a szem alatt, megereszkedett bőrt

Age Revesrsist termékek különleges összetevői

Laminára kivonat

A laminária kivonat barna algából kerül kivonásra, amely fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

 • Stimulálja a kollagén szintézist. 
 • Megfiatalítja a bőr őssejtjeit, és helyreállítja a fibroblasztokat – a kötőszövet magsejtjeit.
 • Csökkenti a mély ráncok megjelenését.
 • Táplálja és hidratálja a bőrt, és szilárdabbá és simábbá teszi.

Vörös alga kivonat

A vörös alga termés a Skandináv vizekben található Furcellaria Lumbricalis algákból származik.

 • A bőrt az első használattól hidratálja, erős hidratáló tulajdonságainak köszönhetően, amelyek helyreállítják a bőr vízmolekuláit.
 • Serkenti a ceramidok szintézisét és növeli az epidermális hialuronsav értékét, ami megváltoztatja a bőr szerkezetét és biztosítja a szükséges hidratációt.
 • Növeli a bőr hidratáltságát, és napról napra észrevehetően javítja a bőr megjelenését.
 • Segítségével a bőr fiatalabb, finomabb és tisztább kinézetű.

Plankton kivonat

A Plankton termést Franciaországban Bretagne régió, Brest tengerpartján található területről nyerik ki. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

 • Serkenti az elasztin, a kollagén és a hialuronsav szintézisét.
 • Kitölti a ráncokat és 15 percen belül simává teszi a bőrt.
 • Kitölti és kisimítja a bőrt, és ezáltal fiatalos megjelenést kölcsönöz neki.

Fontos! A 4 Age Reversist termék szinergiában működik egymással, ami azt jelenti, hogy együtt fejtik ki a hatásukat a leghatékonyabban. Pontosan úgy, mint a Farmasi további célzott gondoskodást kínáló termékcsaládjai: White Correct+ bőrfiatalító termékcsalád vagy a hajregeneráló, hajnövesztő Fokhagymás Sapon termékcsalád.

1. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist arctisztító zselé

Előkészíti a bőrt más Age Reversist termékek hatóanyagainak felszívására.

 • Finoman frissíti a bőrt.
 • Feszesíti és simítja a bőrt zsírmentes összetételének köszönhetően, és harcol az öregedés jelei ellen.
 • Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését a fiatalos bőr eléréséhez.

Reggel és este használjuk a tisztító zselét. Langyos vízzel habosítsuk fel a tenyerünkben. Az arcon eloszlatva, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az arcbőrbe, majd langyos vízzel öblítsük le. Szárítsuk meg az arcunkat törölközővel, vagy egyszerűen csak hagyjuk megszáradni.

Age reversist tisztító zselé farmasi dr c tuna

Az arctisztító zselé ára

 • Katalógus ár: 2.849 Ft
 • Törzsvásárlói ár: 2.194 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod

*A megadott árak 2019. október 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Az Age Reversist Arctisztító zselé aktuális árát ide kattintva találod és egyúttal itt is rendelheted meg a terméket.

2. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist ránctalanító szérum

Ez a hidratáló, simító és töltő Age Reversist szérum intenzíven táplálja a bőrt és hosszú életű, fiatalos megjelenést kölcsönöz.

 • A növényi kivonatok stimulálják a ceramidok, a hialuronsav és a kollagén természetes képződését, amelynek köszönhetően helyreállítják bőrünk természetes ellátását.
 • Megszünteti a látható vonalak és mély ráncok megjelenését. Javítja a bőr általános szerkezetét és megjelenését.

A Dr. C. Tuna ráncfeltöltő szérumot pici mennyiségeben (1 pumpálás) kell az az arcon eloszlatni az arc lemosása után. Alkalmazza reggel és este az Age Reversist hidratáló krém alatt.

1104141-Age Reversist Szérum farmasi dr c tuna

Az öregedésgátló szérum ára

 • Katalógus ár: 5.409 Ft
 • Törzsvásárlói ár: 4.161 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod

*A megadott árak 2019. október 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Az Age Reversist Ránctalanító szérum aktuális árát ide kattintva találod és egyúttal itt is rendelheted meg a terméket.

3. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist hidratáló krém

Ez a gazdag hidratáló krém intenzíven hidratálja a bőrt, miközben segít a látható vonalak és ráncok elleni küzdelemben.

 • A növényi kivonatok stimulálják a ceramidok, a hialuronsav és a kollagén természetes képződését, amelynek köszönhetően helyreállítják bőrünk természetes ellátását.
 • A krém javítja a bőr hidratáltságát és megerősíti természetes védőrétegét, amely védi a bőrt a káros hatásoktól.

Reggel és este a szérum beszívódása után, a hidratáló, tápláló krémből egy pumpányi mennyiséget az arcon eloszlatni.

1104140-age reversist hidratáló krém farmasi dr c tuna

A ránctalanító hidratáló krém ára

 • Katalógus ár: 5.409 Ft
 • Törzsvásárlói ár: 4.161 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod

*A megadott árak 2019. október 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Az Age Reversist Ránctalanító hidratáló krém aktuális árát ide kattintva találod és egyúttal itt is rendelheted meg a terméket.

4. Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist szemkrém, szemránckrém

Megakadályozza a finom vonalak, ráncok és táskák megjelenését a szem alatt. Fiatalabb kinézetet kölcsönöz az arcnak.

Alkalmazza negyedik lépésként a szemránckrémet. Használja 2-szer, reggel és este. Vigyen fel kis mennyiséget a krémből a szemkörnyékre és finoman, ujjhegyei segítségével pontozza be a bőrébe.

1111064-Age reversist szemkrém farmasi dr c tuna

A Farmasi szemránckrém ára

 • Katalógus ár: 3.809 Ft
 • Törzsvásárlói ár: 2.930 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod

*A megadott árak 2019. október 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Az Age Reversist szemkrém aktuális árát ide kattintva találod és egyúttal itt is rendelheted meg a terméket.

+1: Farmasi Dr. C. Tuna Age Reversist botox hatású ránctalanító krém, randikrém

A tasakos azonnali ránc kisimító krém használata opcionális. Érdemes olyankor használni, ha igazán ragyogni szeretnénk, fontos eseményekre készülve. Az extra erős ránctalanító hatás kb 4-8 órán át tart ki. Ezért is hívják randikrémnek is. Természetesen a napi használata sem ellenjavalt.

 • Azonnal láthatóan erős és feszes bőr és a ráncok kitöltöttségének hatása tapasztalható!
 • Azonnal segíti feszesíteni és megemelni a megereszkedett bőrt.
 • Csökkenti a finom vonalak, ráncok és táskák láthatóságát a szem alatt. Csökkenti a puffadást és ragyogóvá teszi a szem alatti részt.
 • Segíti minimalizálni a pórusok megjelenését. A bőr feszesebb, selymesebb és azonnal fiatalabbnak és frissnek tűnik.

Az előző 4 lépés után vigyük fel a tasakos, botox hatású krémet a problémás helyekre (szem alatti rész, szem környéki ráncok, homlok ráncok, nevető ráncok)

Fontos: a felvitel finom ütögetéssel történjen. Beszívódás alatt kis feszülő érzés a bőrön érezhető. Várjunk 3-4 percet, de a kezelt területet ne mozgassuk ezalatt. Ha a bőr kissé kifehéredik, ez teljesen normális jelenség. A felesleget nedves pamaccsal finoman el lehet távolítani. A reggeli arc kezelés után lehet sminkelni a megszokott módon.

1104130 age reversist speciális krém botox hatással

A Farmasi botox hatású krém ára (30 tasak)

 • Katalógus ár: 6.049 Ft
 • Törzsvásárlói ár: 4.653 Ft – Törzsvásárló regisztráció menetét a lapon lejjebb görgetve megtalálod

*A megadott árak 2019. október 31-ig érvényesek, hónapról hónapra változhatnak. Az Age Reversist Speciális gondoskodás botox krém aktuális árát ide kattintva találod és egyúttal itt is rendelheted meg a terméket.

Age Reversist termékek használat videó

Farmasi Age Reversist vélemények a kremmnia.hu-ról

Ez a szérum nagyon szuper! Azonnal látható az eredmény, én nagyon szeretem, már a 2. szettet rendelem. Igaz, én használom az age reversist összes termékét, ami szerintem nagyon fontos. A képen látható szérumot csak a hidratáló krém után szabad feltenni, mert ennek hiányában egy vékony, fehér réteget alkothat a bőrön! Az én tanácsadónőm részletesen felhívta a megfelelő használatra a figyelmet, mert csak úgy hatásos. December óta használom, nagyon látványos eredménnyel. Most jelent meg a szemránckrém is, az még nincs nekem, de ki fogom próbálni…

Anyukám kapta karácsonyra ezt a szérumot. Megfelelően kell használni a többi termékcsaláddal együtt. Az eredmény önmagáért beszél. Édesanyám megfiatalodott! Csodás termékek.

Valóban jó, de azért nem csodaszer. Igaz,olyan nincs is 🙂 Nagyon becsapós a csomagolása,a nagy üvegben, van egy mini. Nagyon kevés van benne.Meglepődtem, mikor nyomkodtam, és nem jött már semmi. 3 hét alatt elfogyott.

• • •

Kedves Olvasóm, szeretettel köszöntelek a Farmasi-Belepes.hu oldalon!  :))

Remélem, örömmel nézegezeted a weboldalon bemutatott, prémium minőségű Farmasi termékeket és kedvet kaptál a megvásárlásukhoz. 

Az a jó hírem, hogy a Farmasi webáruházban regisztrált felhasználóként a mindenkori katalógus árakhoz képest további 23% kedvezménnyel vásárolhatsz. Ráadásul a regisztrált felhasználók rendszerint extra kedvezményeket, ajándék termékeket is bezsebelhetnek. 

Regisztráció és vásárlás menete:

1. lépés:
Regisztrálj a következő linken a FARMASI webáruházába:

Regisztráci a Farmasi webáruházba>>>

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’ID szponzorazonosító’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195
Az adószámodat és a bankszámkaszámodat csak akkor kell megadni, ha Te is szeretnél később FARMASI tanácsadóként dolgozni.

2. lépés:
A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz). Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokkor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés:
Keresd meg a webshopban a kiválasztott termékeket és tedd a kosaradba. A webshopban ekkor már a 23%-kal csökkentett árakat látod. :)) A továbbiak pont úgy működnek, mint bármely webáruházban. 

Ha bármi gond lenne, elakadtál, vagy csak kérdésed van, keress nyugodtan! 

Baráti üdvözlettel, 

Pap Ágnes

20/378-00-76
agnes.pap@angelinafehernemu.hu

+1 TIPP: Ha érdekel, hogy hogyan kereshetnél Te is pénzt a FARMASI-val (vállalkozói igazolvány nem kötelező), ezen a linken tudsz feliratkozni a tájékoztató hírlevélsorozatra:

Farmasi munka infók>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük